Setari Cookie-uri

Sistemul de învățământul din România o deranjează pe Daniela Gyorfi: Nu trebuie să se ducă la școală cu frică

Daniela Gyorfi este deranjată la culme de sistemul de învățământul din țara noastră și nu s-a putut abține să nu își dea cu părerea despre acest subiect, în cadrul unei emisiuni în direct.

Vedetei nu i se pare corect ca un copil, de oriunde ar fi el, să meargă la școală cu frică.

Daniela Gyorfi, despre sistemul de învățământul din România

Sistemul de învățământul din România nu este tocmai unul care să îi aducă zâmbetul pe buze Danielei Gyorfi, căreia îi era și frică să își mai trimită fiica la școală. Sunt multe aspecte despre care vedeta a avut ceva de comentat, deși știa că poate multă lume o va critica pentru toate afirmațiile sale, dar nu s-a concentrat asupra acestui lucru, ci a preferat să își exprime opinia sinceră, așa cum o face de fiecare dată.

Artista este, de asemenea, conștientă de faptul că pandemia de coronavirus a avut și ea un impact destul de mare asupra copiilor care au fost nevoiți să facă ore online. Schimbarea a venit brusc peste ei și le-a fost greu să se acomodeze cu ea, dar a încercat să fie alături de Maria în cei doi ani de pandemie, chiar dacă a avut temeri din multe puncte de vedere. Au trecut împreună peste acest moment de impas, dar nici acum sistemul de învățământ din România nu o mulțumește deloc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.