Setari Cookie-uri

Carmen Tănase, relație de prietenie aparte cu Gheorghe Visu. Cum se înțeleg cei doi mari actori?

Carmen Tănase și Gheorghe Visu au fost colegi la filmările uneia dintre cele mai urmărite telenovele românești ale tuturor timpurilor. Cum se înțeleg acum cei doi mari actori, după ce au filmat împreună, timp de 4 ani de zile?

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, iar rolul pe care l-a avut în telenovela românească "Inimă de țigan" i-a adus și mai multe aprecieri din partea publicului. Ba mai mult, actrița este strigată în continuare "Flăcărica" pe strada, așa cum se numea rolul pe care l-a interpretat timp de 4 ani de zile.

Alături de ea, actorul Gheorghe Visu l-a interpretat pe State, un personaj la fel de apreciat ca și cel al lui Carmen Tănase. Cei doi mari actori au fost colegi de filmări, iar timp de câțiva ani, cei doi s-au văzut zilnic.

Acum, după o bună perioadă de timp de la terminarea filmărilor, Carmen Tănase a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu actorul Gheorghe Visu. Actrița a mărturisit că, deși nu se vede atât de des cu el, cei doi vorbesc și se ajută atunci când unul dintre ei are probleme.

Citește și:

‘’A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim’’, a declarat Carmen Tănase, pentru VIVA!

Carmen Tănase, legată de rolul Flacăra

Deși au trecut mai bine de 10 ani de la terminarea filmărilor pentru telenovela Inimă de țigan, Carmen Tănase este strigată în continuare pe stradă după numele rolului pe care l-a jucat. La rândul ei, actrița mărturisește că este legată de acest personaj și că la început i-a fost greu să joace acest tip de caracter.

Citește și:

Cu toate acestea, Carmen Tănase s-a descurcat de minune și a făcut istorie cu rolul său.

‘’Mă simt legată cel mai tare de Flacăra, pentru că am jucat patru ani personajul ăsta, zi de zi, și atunci e normal să mă simt legată, deoarece face cumva parte din mine în continuare. El a fost cel mai greu până acum, deoarece chiar era total contre-emploi. Da, la început mi-a fost greu la filmări. Chiar la început așa, să zic, 20 de episoade… 80 sunt proaste, din punctul meu de vedere, dar 20 nu știam cum să fac, că de vorbit așa haladit e simplu. Problema era să integrez tot personajul în personalitatea aia – adică să te uiți cum se uită Flacăra, să asculți cum ascultă Flacăra, și asta era un pic mai greu de făcut’’, a mai spus actrița.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.