Setari Cookie-uri

Mugur Mihăescu, mesaj dur pentru Guvern. Facturile mari la energie electrică l-au scos din sărite: „Lumea va sta și...”

Mugur Mihăescu a tras un mesaj dur pentru cei din cadrul Guvernului, în urma facturilor mari pe care tot mai multă lume le plătește în ultima vreme.

Acesta și-a exprimat punctul de vedere, cu riscul de a fi judecat, dar l-a scos din sărite subiectul și nu s-a mai putut abține în niciun fel.

Mugur Mihăescu, mesaj dur pentru cei din Guvern

Facturile enorme la energie electrică, din ultima vreme, l-au enervat la culme și pe Mugur Mihăescu. Actorul cunoscut pentru rolul lui din Vacanța Mare a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV și și-a spus oful în fața camerelor de filmat și, de asemenea, le-a transmis un mesaj dur celor din Guvern, fiind de părere că și de data aceasta oamenii vor accepta situația în care se află, fără a lua niciun fel de atitudine în acest caz. Consideră că toate aceste lucruri se întâmplă, pentru a se recupera banii pierduții în ultimii ani trebui trași înapoi, iar aceasta este metoda lor.

Citește și:

Actorul crede că nu ar trebui să se mai mire nimeni, deoarece au fost în stare să ne închidă în casă timp de doi ani, iar acum decontu pentru vremurile acelea trebuie făcut de sclavi, iar din punctul lui de vedere aceștia sunt chiar oamenii obișnuiți, care sunt nevoiți să plătească niște facturi enorme, fără niciun motiv întemeiat. Mugur Mihăescu este vizibil indignat de situație și a descris totul ca fiind o „mascaradă”, menită să acopere ceva mult mai mare.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.