Setari Cookie-uri

Interviu Amedeo – mai vară ca în viața lui nu este nicăieri. Despre muzică, bucuria de a trăi, credință și relații

În noua ediție a emisiunii Beautiful Minds l-am avut invitat pe Amedeo, un artist a cărei piesă, „Mai Vară”, se aude pe repeat în radiourile din România, de câteva luni încoace.

Am vrut să îl cunoaștem pe cel care ne-a făcut să dansăm în nopțile de vară, așa că iată-l: artist tânăr și foarte creativ, talentat peste măsură, dar mai ales foarte deschis în a vorbi despre orice și oricât.

L-am cunoscut pe Amedeo exact așa cum este el, natural și sincer. În interviul ce urmează l-am descusut de tot ce înseamnă relații (care, apropo, sunt și sursa lui de inspirație), credință, familie, succes dar și planuri de viitor. Deși este la început de drum, Amedeo are multe lucruri de zis, și mai ales de cântat, așa că noi abia așteptăm să îl auzim din nou, cu noi piese care ne aduc o vară continuă în suflet – exact cum este și viața lui. O viață plină de culoare, o explozie de emoții pozitive și mult entuziasm.

Citește și:

Vizionare plăcută!

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.