Setari Cookie-uri

Adam Levine așteaptă al treilea copil...dar a călcat strâmb! Artistul a recunoscut mesajele deplasate trimise unui fotomodel

Adam Levine se pregătește să devină tată pentru a treia oară, însă așteptarea l-a făcut să calce strâmb. Artistul s-a conversat prin mesaje cu un fotomodel de 23 de ani, iar tânăra a publicat mesajele deplasate primite de la cântăreț.

Adam Levine urmează să devină tată pentru a treia oară în curând, asta după ce mai are acasă două fetițe cu actuala sa soție. Chiar dacă are o viață de familie așa cum mulți și-ar dori, cântărețul a stârnit multe controverse la Hollywood, asta după ce modelul Sumner Stroh, în vârstă de 23 de ani, a făcut publice mesajele deplasate pe care le-a primit de la cântăreț.

Adam Levine a confirmat că i-a trimis mesaje tinerei, însă neagă că ar fi avut o aventură cu aceasta. Artistul regretă faptele sale și își susține nevinovăția în ceea ce privește infidelitatea de ordin fizic cu Sumner Stroh.

„Am avut o judecată slabă când am vorbit cu orcine altcineva în afară de soția mea în orice fel de manieră de flirt. Cu toate acestea, nu am avut o aventură.”, a spus Adam Levine, pe unul dintre conturile sale de socializare.

Citește și:

După declarația făcută de artist, mai multe staruri de la Hollywood și-au spus părera cu privire la scandalul momentului.

„Înșelatul e atât de grosolan. Femeia asta a ales să facă un video viral pe TikTok .... pe care l-a pus în online ca o lume întreagă, ca o femei însărcinată să vadă, când putea să-i dea mesaj în privat ... Ne ne pare rău pentru tine. Știai că bărbatul ăsta era căsătorit și ai participat.”, a spus Sara Foster.

În apărarea modelului de 23 de ani a venit Emily Ratajkowkski, care a divorțat recent de soțul ei și spune că Sumner este o victimă a mentalității celor care cred că femeile sunt responsabile pentru momentele de slăbiciune ale bărbaților.

„Nu înțeleg de ce continuăm să dăm vina pe femei pentru greșelile bărbaților, mai ales când e vorba de femei de 20 și ceva de ani care au de-a face cu bărbați în poziții de putere care sunt de două ori mai în vârstă decât ele. Totodată, dacă tu ești cel aflat într-o relație, tu ești cel obligat să fii loial, așa că toată chestia cu vina femeii este toxică și făcută să țină femeile îndepărtate.”, a spus modelul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.