Setari Cookie-uri

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel? Actorul își pregătise de ceva timp locul de veci

Alexandru Arșinel nu a vrut să lase pe umerii copiilor săi grija găsirii unui loc de veci, astfel că actorul s-a ocupat de acum câțiva ani de cele necesare înmormântării sale.

Alexandru Arșinel a încetat din viață ieri, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință cauzată de mai multe probleme de sănătate la rinichi și la inimă. Actorul și-a pregătit locul de veci de acum câțiva ani, după ce acesta a suferit un transplant de rinichi.

Alexandru Arșinel a ales să se ocupe din timp de cele necesare pentru înmormântarea sa, pentru că nu a dorit să pună această grijă pe umerii copiilor săi. El și-a cumpărat de acum o bună perioadă de timp un loc de veci în Cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor. Pe monumentul funerar este trecut numele său și al soției sale, care i-a stat o viață alături.

„Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit click.ro

Citește și:

Alexandru Arșinel a ajuns în luna august a acestui an la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni, acolo unde starea sa de sănătate era una fragilă. Familia nu a dorit să ofere prea multe informații despre sănătatea sa, însă se știe faptul că actorul a avut mari probleme cu rinichii și cu inima.

Mai mult, Arșinel a suferit un transplant de rinichi în urmă cu câțiva ani și a fost supus și unei intervenții chirurgicale la inimă.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.