Setari Cookie-uri

Nicole Cherry, o mămică model. După concerte, tot ce își dorește artista este să petreacă timp cu fiica ei

Nicole Cherry este o mămică model și preferă să petreacă timp cu fiica sa, Anastasia, în loc să meargă să se relaxeze.

De când a devenit mamă, viața lui Nicole Cherry s-a schimbat radical. Vedeta ar face orice pentru micuța ei, Anastasia, și adoră să petreacă timp în familie.

Cu toate că are un program agitat și că momentele de relaxare nu prea există, artista preferă ca după evenimentele unde este invitată să meargă direct la fiica ei și să se bucure de fiecare clipă cu ea. Anastasia este cea care îi aduce cea mai mare împlinire sufletească și cea care o reîncarcă cu energie pozitivă, de fiecare dată când se simte obosită și fără vlagă.

Nicole Cherry a mărturisit că nu mai merge la masaj sau la sală, asta pentru că timpul ei îi este dedicat fiicei sale.

„Momentan să știi că nu am momente așa să mă duc la masaj sau să mă duc la sală, nu mai am timp pentru asta, îți spun sincer. Dar pe mine mă încarcă fiecare moment alături de Anastasia și clar după concert și după sute de kilometri, relaxarea mea este Anastasia”, a mărturisit Nicole Cherry, pentru unica.ro

Citește și:

Nicole Cherry a apelat la ajutorul unui psiholog

Nicole Cherry a apelat la ajutorul unui psiholog, asta după ce fricile cu care se confrunta îi afectau calitatea vieții de zi cu zi. Artista a rămas discretă cu privire la temerile sale, însă îi îndeamnă pe toți cei care simt că au nevoie de ajutor să apeleze la serviciile unui specialist.

„Frici pe care mi-ar plăcea să le păstrez pentru mine, lucruri pe care eu cu psiholoaga mea le știm cel mai bine. Cred că fiecare om are frici, e important să le conștientizăm și dacă sunt la un nivel mai ridicat, să ne și ajutăm. Clar unele persoane sunt în măsură să ne ajute să trecem peste ele și să le înțelegem mai bine, pentru că e și ideea de a înțelege de ce anume îți este frică”, a adăugat artista, pentru sursa de mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.