Setari Cookie-uri

Prima fotografie în care apar împreună Victoria Beckham și nora sa, Nicola Peltz. Care este relația artistei cu aleasa fiului ei

Victoria Beckman și Nicola Petz au apărut pentru prima dată împreună într-o fotografie, după ce s-a zvonit că artista nu o are la inimă pe nora sa. Ce a declarat soția lui Beckham?

Victoria Beckham a postat recent o fotografie cu familia sa, în care se află și nora ei, Nicola Peltz. Postarea vedetei vine la scurt timp după ce zvonurile cu privire la tensiunea existentă între relația soacră-noră au luat amploare.

Aflată la festivalul de modă Paris Fashion Week, Victoria a postat o imagine în care apare alături de soțul ei, David Beckham, fiica lor, Harper, fiii Cruz, Romeo și Brooklyn, dar și Nicola Peltz, cea cu care Brooklyn și-a unot destinul în această vară.

Potrivit presei din Marea Britanie, conflictele despre care se tot scrie că ar exista între Victoria și Nicola Peltz ar fi apărut după ce tânăra ar fi refuzat să poarte o rochie de mireasă creată special de artistă, pentru ziua nunții.

Totuși, într-un interviu pentru o publicație americană, frumoasa actriță în vârstă de 27 de ani a dezmițit zvonurile și a spus că nu există tensiuni în relația cu Victoria Beckham.

Citește și:

La rândul ei, artista de la Spice Girls a postat un mesaj în dreptul fotografiei distribuite, în care își declară dragostea pentru toți cei dragi ai ei. Mesajul vedetei vrea să arate, încă o dată, că zvonurile care circulă în presă sunt eronate.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.