Setari Cookie-uri

Protecția Copilului a început o anchetă în casa Aneimaria Prodan. Ce se întâmplă acum cu Bebeto?

Protecția Copilului a fost semnalată de către Anamaria Prodan, asta după ce Bebeto a asistat la scandalul dintre părinții săi. Cel mic ar fi fost traumatizat, iar acum impresara încearcă să îl ajute să treacă peste nefericitul incident.

Anamaria Prodan nu lasă nimic la voia întâmplării și continuă scandalul cu fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf. Recent, impresara a semnalat Protecția Copilului, asta pentru că Bebeto a asistat la cearta violentă dintre părinții săi, moment ce l-a traumatizat.

Aflată la parastasul mamei sale, Anamaria Prodan a făcut câteva declarații despre ancheta de la Protecția Copilului, care este în curs de desfășurare. Impresara a spus că îl va educa pe fiul său, astfel încât să devină un bărbat adevărat.

"S-a rezolvat absolut tot. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie cu cel mic şi o să facem tot ceea ce este bine pentru el, să crească un bărbat adevărat (...) Chiar dacă unul a plecat din familie, au rămas ceilalți care duc familia mai departe.

Citește și:

Vorbim foarte mult, non-stop. Cel mic a trecut cu bine peste totul, soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan e cea pe care o vedeți, la fel de puternică, și o să meargă mai departe.", a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Laurențiu Reghecampf nu mai vrea ca Anamaria Prodan să îi poarte numele

După scandalul uriaș în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în mijlocul străzii, antrenorul a hotărât ca fosta sa parteneră de viață să nu îi mai poarte numele. Astfel, Anamaria Prodan va trebui să revină la numele de Dumitrescu, fiindcă acesta este numele pe care îl avea din căsnicia cu Toberiu Dumitrescu, de dinainte de a-și lega destinul cu Reghecampf.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.