Setari Cookie-uri

La mulți ani, Ella Maya! Fiica cea mare a Andreei Bălan a împlinit 6 ani. Ce mesaj i-a transmis bunicul ei, Săndel Bălan?

Ella Maya, fiica cea mare a Andreei Bălan a împlinit 6 ani. Artista a postat un video emoționant cu cea mică și i-a transmis urări calde celei care a strigat-o "mamă" întâia oară.

Ella Maya. fiica cea mare a Andreei Bălan a împlinit ieri 6 ani, iar toată familia i-a transmis urări calde micuței. Andreei Bălan a fost cea care a postat un video emoționant pe contul său de Instagram, reprezentând o colecție de imagini cu micuța ei. Alături, artista a postat și câteva rânduri cu privire la aniversarea fiicei ei și a mărturisit că astăzi vor face o super petrecere.

„Azi s-a născut cea dintai iubită a mea, Ella Maya, cea mai caldă și sensibilă ființă din viața mea, o minune de copil care ne împlinește la cel mai profund nivel. Azi face 6 ani și sunt atât de fericită și recunoscătoare pentru acești 6 ani din viața mea! Mâine facem o super petrecere și abia aștept să ne distrăm💫🤪”, a scris Andreea Bălan, pe Instagram.

Citește și:

Bunicul fetiței, Săndel Bălan a postat și el un mesaj pentru nepoata lui și i-a transmis gândurile sale bune. Tatăl artistei i-a transmis Ellei sănătate și noroc în viață.

„La mulți ani, Ella Maya, nepoțica mea minunată. Este o zi specială pentru mine la împlinirea celor 6 anișori și îți doresc să fii sănătoasa, să te bucuri de tot ce e frumos iar norocul să te însoțeasca mereu la fiecare pas!!!”, a scris Săndel Bălan, pe pagina sa Facebook.

Ella Maya a fost sărbătorită și de tatăl ei, George Burcea. Actorul a avut grijă de cele două fetițe ale sale, în acest weekend, motiv pentru care el împreună cu Viviana Sposub i-au pregătit un tort special Ellei. Distracția a fost în toi, iar fetița a avut parte de multe zâmbete, iubire și cadouri frumoase.

Citește și:

Mai mult, petrecerea va continua și astăzi, iar așa cum ne-a obișnuit Andreea Bălan, se anunță o zi plină de surprize pentru micuța sărbătorită.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.