Setari Cookie-uri

Daniela Crudu și-a pus apartamentul la vânzare. Cât costă să locuiești în cuibușorul de nebunii din Drumul Taberii?

Daniela Crudu și-a pus la vânzare apartamentul de două camere, situat în cartierul Drumul Taberii. Cum arată locuința vedetei?

Daniela Crudu are planuri mari pentru sfârșitul de an. Vedeta este pregătită să facă schimbări importante în ceea ce privește domiciliul său, astfel că și-a pus la vânzare apartamentul în care a locuit în ultimii ani.

Bruneta a postat anunțul pe pagina sa de socializare, însă nu a oferit detalii despre locul unde va locui în viitor. Daniela vrea să găsească cât mai repede un cumpărător, astfel că s-a adresat unei agenții imobiliare, care se va ocupa de tot procesul de vânzare-cumpărare.

Cuibușorul de nebunii al vedetei se află în cartierul Drumul Taberii, are 2 camere și 88 mp și este situat la parterul unui bloc construit în 2008. Vedeta a menționat că locuința se va vinde cu tot cu mobila sa, astfel că cel care dorește să cumpere apartamentul nu va avea prea multe investiții de făcut.

Citește și:

„Îmi vând apartamentul! Se vinde cu tot cu mobilă”, a scris bruneta, pe pagina sa de socializare.

Apartamentul se află într-un complex rezidențial, iar Daniela Crudu a distribuit și câteva imagini din locuința sa.

„Imobilul este situat la parter (înalt), blocul având și demisol, cu o suprafață utilă de 77 mp și terasă închisă de 10,73 mp, construit în anul 2008, dispune de finisaje de o calitate superioară, centrală termică pe gaz, loc de parcare subteran, accesul în complex este prevăzut cu barieră, mobilat și utilat modern.

Apartamentul se pretează atât pentru locuit, dar și pentru spațiu comercial/firmă/cabinet, datorită poziției, cât și pentru faptul că este situat la parter și beneficiază de acces direct din stradă. Prețul din listă este negociabil”, scrie în anunțul de pe site-ul imobiliare.ro.

Citește și:

Daniela Crudu a renunțat la televiziune

Daniela Crudu a renunțat cu ceva timp în urmă la televiziune și și-a făcut cont pe OnlyFans, la fel ca sora sa, Ana Crudu. Pentru a vedea ce postează vedeta pe site-ul de adulți, doritorii trebuie să plătească un abonament de 20 de euro pe lună.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.