Setari Cookie-uri

Adda are două chisturi pe creier și îi tremură membrele! Cum se simte artista, după ce a încercat mai multe tratamente?

Adda a dezvăluit în urmă cu scurtă vreme că are două chisturi pe creier, care îi cauzează tremor la nivelul mâinii și piciorului. Cum se simte acum artista, după ce a încercat mai multe tratamente pentru boala Lyme?

Adda se luptă pentru viața ei, iar împotriva bolii Lyme, fiecare zi este o bătălie. Artista a vorbit recent despre simtomele pe care le are acum, dar și despre tratamentele pe care le folosește în lupta pentru viață.

Artista le-a mărturisit internauților că are două chisturi pe crier, care îi provoacă tremor la nivelul mâinii și piciorului. Cu toate acestea, vedeta încearcă să fie optimistă și să respecte cu strictețe atât regimul alimentar, cât și terapiile costisitoare.

„Eu am fost la multe clinici de genul ăsta când îmi căutam diagnosticul și pot să zic că pe anumite probleme m-au ajutat, însă nu mi-au depistat problema reală și am dat mii de euro. (...) Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența, iar tratamentul care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. (...)

Citește și:

Practic, regimul anti-infamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun (...) este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe”, a mărturisit Adda pe InstaStory.

Artista a vorbit și despre terapiile hiperbară și hiperterma, cele pe care le folosește în lupta cu boala. Adda nu se dă înlături de la nimic și respectă fiecare pas ai tratamentului. Ea a mai povestit cum acționează cele două terapii pentru creșterea imunității, dezinflamarea corpului și oxigenarea celulelor.

„Îmi provoacă asta (n.r tremurat) nu o să îmi treacă dacă stau la un dispozitiv cu curent sau dacă mănânc ovăz fără gluten la micul dejun și iaurt vegan. Trebuie Hiperbară și antibiotic. Hiperbara ce face, oxigenează foarte tare celulele, îți crește imunitatea și dezinflamează.

Citește și:

Hipertermia, care este o febră indusă, adică tu, practic, faci febră, 40-41, cât poți să suporți că ești băgată într-un tub, la 60 de grade și îți crește foarte mult temperatura corpului ca să poată să lupte corpul, în mod natural, cu ceilalți patogeni, nu cu Borrelia , că Borrelia nu trece așa”, a adăugat artista.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.