Setari Cookie-uri

Casa de pe Dorobanți a lui Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare! Suma este fabuloasă, însă interiorul merită toți banii

Casa lui Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare, iar suma este una destul de mare. Cât costă locuința marelui actor? Se poate plăti și în Bitcoin!

Casa lui Sergiu Nicolaescu se află în zona Dorobanți și reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală. Prețul este și el pe măsură, având în vedere zona, dar și camerele spațioase în care actorul și-a trăit o bună parte din viață.

Locuința regretatului Sergiu Nicolaescu se află la etajul doi al unei vile cochete și deține 212 mp. Apartamentul are living, o cameră de relaxare, o cameră pentru luat masa, hol, un birou, două dormitoare, două băi. De asemenea, locuința deține și un garaj, la parter.

Prețul imobilului este unul piperat, însă justificat. Familia regizorului cere 930.000 de euro pentru locuința lui Sergiu Nicolaescu, potrivit cancan.ro. Mai mult, se poate plăti și în Bitcoin, 47, 27, potrivit sursei citate anterior.

Sergiu Nicolaescu, avere impresionantă

Sergiu Nicolaescu a lăsat o avere impresionantă, de la imobile, la obiecte de artă. În total, actorul a deținut 3 locuințe. Casa de pe Dorobanți a aparținut surorii regizorului, după moartea acestuia, însă și ea a murit în 2017. În urma unei înțelegeri prealabile între sora lui Nicolescu și fosta sa soție, Dana, casa a revenit celei din urmă.

Citește și:

Potrivit sursei citate, Dana Nicolaescu s-a angajat să îi plătească surorii regizorului toate cheltuielile, plus suma lunară de 1,500 lei, până în ultima sa zi.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.