Setari Cookie-uri

Târg de Crăciun în București. Când se deschide și unde va avea loc, anul acesta? Nicușor Dan s-a răzgândit asupra locației

Nicușor Dan a anunțat când și unde va avea loc târgul de Crăciun din acest an.

Primăria Capitalei se pregătește de sărbători, iar recent a fost anunțată data deschiderii târgului de Crăciun, dar și locația. Dacă anul trecut, târgul organizat de Nicușor Dan la Universitate a fost destul de înghesuit, iar vizitatorii au fost nevoiți să achite taxă de intrare, iată că lucrurile se vor schimba în acest an.

Primarul Bucureștiului a luat decizia de a reveni la spațiul din Piața Constituției pentru târgul de Crăciun. Acesta își va deschide porțile începând cu data de 30 noiembrie și va rămâne deschis până în cea de-a doua zi de Crăciun. Târgul va urma să fie organizat în parteneriat public-privat. Astfel, cei care doresc să participe în calitate de expozanți, sunt invitați să se înscrie până la data de 24 octombrie.

Citește și:

”Invit toate companiile care vor să se implice în organizarea acestui eveniment – devenit o tradiție a Capitalei – să contribuie la transformarea Bucureștiului într-o destinație preferată a turiștilor, a copiilor și a tuturor celor care se bucură de sărbătorile de iarnă.

Astfel, pentru organizarea târgului, cei interesați să devină partenerii acestui demers se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022. ”, a precizat Nicușor Dan.

Târg de Crăciun pe Arena Națională

Anul acesta, un alt târg de Crăciun organizat de către Primăria București va avea loc pe Arena Națională. Astfel că, în perioada 20 noiembrie - 26 decembrie va avea loc un eveniment cultural artistic și sportiv, cu ocazia venirii sărbătorilor.

Citește și:

    Pe Arena Națională și spațiile din jur va fi organizat un parc de distracții, targul de Ctăciun, un spațiu dedicat pentru familii, dar și o platformă de conectare a vizitatorilor cu Campionatul Mondial de Fotbal.

    Vizionare placuta


    Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.