Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan intră în politică! Impresara vrea să apere femeile din România. Cum se va numi partidul ei?

Anamaria Prodan are planuri mari pentru viitorul apropiat, asta pentru că impresara a decis să intre în politică. Fosta parteneră a lui Reghecampf vrea să lupte pentru binele suprem al femeilor din România.

Anamaria Prodan vrea să lupte pentru drepturile femeilor din România, astfel că vedeta a anunțat că vrea să intre în politică. După dezamăgirea suferită în urma relației cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a dat seama că este o femeie puternică, iar acum vrea să vină în sprijinul româncelor.

Impresara a anunțat pe pagina sa de Instagram că va intra în politică, chiar dacă a stat departe de acest domeniu, până acum.

”Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost cea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate.”, și-a început mesajul Anamaria Prodan.

Citește și:

Vedeta spune că Divinitatea a ajutat-o întotdeauna, iar lecțiile primite în ultima perioadă au făcut-o să fie mai puternică și mai hotărâtă ca niciodată.

”O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă, mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Așa este și cu tot scandalul prin care trec acum, împreună cu copiii mei. Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta.”, a mai spus impresara.

Citește și:

În postarea de pe Instagram, Anamaria Prodan a făcut referite și la Reghecampf, dar și la situația în care se află în acest moment. Toate aceste întâmplări au făcut-o să fie astăzi mai determinată ca niciodată pentru a lupta pentru femeile care au nevoie de ajutor.

”Prin fiecare vers cântat, prin fiecare vorbă spusă (...) m-a învățat că, indiferent de cine ești tu, prin ce bucurii sau dureri treci, țara este singura ta familie unde îți găsești refugiu și alinare. (...) Eu, din statutul de membru fondator al A.P.P retras și tăcut, am decis că este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor. (...) Mama mea, Ionela Prodan, una dintre cele mai înverșunate susținătoare ale românismului, m-a învățat să lupt pentru tot ce este drept și corect.(...) Eu mă bat pentru toate! Veniți alături de mine și împreună vom răsturna lumea non valorilor și vom crea o lume a dreptății și a echității.”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.