Setari Cookie-uri

Vă mulțumesc dragi prieteni pentru urări: Mulțumiri pentru urări

Iată cum poți să le spui celor apropiați „Vă mulțumesc dragi prieteni pentru urări” într-un mod inedit!

Zilele de naștere sunt un moment minunat în care oamenii dragi din viața ta își rezervă câteva clipe din viață pentru a spune un sincer și călduros „La mulți ani!”. Cu cât persoanele sunt mai speciale, cu atât urările pe care le oferă sunt din ce în ce mai profunde.

Mesaje de mulțumire. Vă mulțumesc dragi prieteni pentru urări

1. Vă mulțumesc enorm tuturor pentru frumoasele urări, pentru că v-ați luat timp să mă faceți să zâmbesc astăzi. Este uimitor cât de mult pot însemna aceste mesaje minunate pentru o persoană!

2. Toate dorințele voastre minunate îmi încălzesc cu adevărat inima.Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune!

3. Vă mulțumesc din suflet pentru frumoasele urări și pentru că mi-ați făcut ziua de naștere atât de specială. Vă iubesc!

Citește și:

4. Sunt recunoscător că faceţi parte din viaţa mea şi că v-aţi gândit la mine. Mesajele de la voi mi-au făcut ziua superbă. Vă îmbrăţişez!

5. Sunt şocat de cât de multe mesaje de felicitare am primit! Nu vă pot mulţumi destul pentru cuvintele şi gândurile bune pe care mi le-aţi transmis. Apreciez enorm!

6. Mă simt special, citind atât de multe mesaje de felicitare! Vă mulţumesc şi vă îmbrăţişez!

7. Mi-am dat seama că am prieteni de nota 10! Am primit atât de multe mesaje superbe, iar fiecare cuvânt a ajuns direct în inima mea. Vă mulţumesc!

8. Mă simt incredibil de fericit. Lumea mea a dobândit culori și mai strălucitoare datorită tuturor dorințelor voastre. Fericire și dragoste tuturor celor care mi-au urat astăzi atât de mult bine!

Citește și:

9. Vă mulţumesc din suflet vouă, cei care v-aţi răpit din timp pentru a-mi face ziua mai frumoasă!

10. Anul acesta mi-a amintit cât de recunoscător sunt pentru toți prietenii mei buni și dragi membri ai familiei. Atâția oameni mi-au urat fericire, încât pur și simplu este imposibil să-i enumăr pe toți. Mulțumesc tuturor pentru cuvintele minunate!

Mesaje de mulțumire pentru urări de la mulți ani. Mulțumiri

. Am vrut doar să vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele urări, pentru că v-ați luat timp să mă faceți să zâmbesc astăzi. Este uimitor cât de mult pot însemna mesajele minunate pentru o persoană!

2. Sărbătoarea și cadourile de astăzi provoacă cel mai sincer zâmbet pe fața mea, dar cuvintele și dorințele voastre calde merită un loc special în inima mea. Vă mulțumesc tuturor pentru urări și gândurile bune de ziua mea.

Citește și:

3. Mulțumesc din suflet pentru urările făcute de ziua mea! Vă mulțumesc că mi-ați făcut sărbătoarea atât de specială. Toate dorințele voastre minunate îmi încălzesc cu adevărat inima.

4. Inima mea este plină de dragoste și recunoștință față de toți oamenii care și-au făcut timp să-mi facă ziua de naștere specială. Din adâncul inimii mele, vă mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile frumoase!

Sursă foto prima pagină: Roman Samborskyi/Shutterstock

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.