Setari Cookie-uri

Mihai Albu și-a refăcut viața după 10 ani de la divorțul de Iulia Albu. Cine este misterioasa femeie care i-a furat inima?

Mihai Albu iubește din nou, în sfârșit. După 10 ani de la divorțul de Iulia Albu, designerul de pantofi și-a deschis din nou sufletul. Cine este femeia pentru care inima îi tresare din nou?

Mihai Albu iubește din nou, asta după ce în urmă cu 10 ani a divorțat de Iulia Albu și nu a mai reușit să își refacă viața. Acum, designerul de pantofi a mai dat o nouă șansă dragostei și a împărtășit și cu internauții momentele fericite prin care trece.

„Bucureștiul de la etajul 21… noaptea”, a scris fostul soț al Iuliei Albu.

Femeia misterioasă îl îmbrățișează pe Mihai Albu, semn că între cei doi lucrurile merg foarte bine. Totuși, designerul vrea să își țină partenera departe de ochii curioșilor, asta pentru că, spune el, iubita sa nu este o persoană publică. Mai mult, cei doi au planuri de viitor împreună și se înțeleg foarte bine.

„Ne înțelegem foarte bine și avem planuri pentru un viitor împreună. Nu doresc să spun mai mult, pentru că nu este persoană publică”, a declarat Mihai Albu pentru Ego.ro.

Citește și:

Potrivit sursei citate mai sus, iubita lui Mihai Albu este de profesie medic chirurg.

Într-un alt interviu, designerul a afirmat că vrea să se recăsătorească și se vede din nou mergând la altar. El își dorește ca femeia alături de care va pleca din nou la drum să poarte numele său, chiar dacă și fosta sa soție are același nume.

'Iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume', declara Mihai Albu într-un alt interviu.

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.