Setari Cookie-uri

Advertorial Mihai Morar, 10 fotografii și cele mai frumoase cuvinte despre “FAIN & SIMPLU x ATENEU

Mihai Morar, realizatorul podcastului „Fain & Simplu”, a reușit ca pe 15 octombrie să aducă aproape oameni, idei, concepte, și să le dea o formă, iar forma se numește simplu, dar nu simplist, “FAIN & SIMPLU x ATENEU”

“FAIN & SIMPLU x ATENEU” a fost de fapt o primă întâlnire, o primă conferință, pe care Mihai Morar a propus-o comunității lui, conferință în cadrul căreia i-a avut invitați pe Profesor Doctor Constantin Dulcan și Profesor Doctor Vlad Ciurea, pe de o parte, dar și pe, Raluca Anton, Doctor în Psihologie, și Paul Olteanu, Master Trainer & Coach.
„O conferință despre „creier și suflet”. La final vom vedea dacă adevărul e în „Ascultă-ți inima, creierule!” sau „Vezi-ți de creierul tău, inima!”, povestea Mihai Morar cu doar câteva ore înainte să înceapă.
Ateneul a fost plin. Toate scaunele au fost ocupate. Cele aproape 800 de bilete s-au vândut într-un timp record, în 48 de ore. A fost uman și magic. A fost ceresc și pământesc. A fost minte și suflet.

„Le mulțumesc profesorilor Constantin Dulcan și Vlad Ciurea pentru conversația care a deschid evenimentul. Un regal și un duel intelectual, dar amical, între Creier (Dr. Ciurea) și Inimă ( Dr. Dulcan). Cine a câștigat? INIMA și Creierul. Le mulțumesc dragilor de ei, Raluca Anton și Olteanu Paul, care s-au văzut ieri pentru prima oară în viață…direct pe scenă. La Ateneu. Adorabili împreună, impecabili separat. Dar și împreună. Au avut, la prima simțire, o chimie perfectă între ei, iar conversatia a fost alchimie minunată între creier-suflet.”, a mai povestit omul care se vrea „Fain & Simplu”.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert pentru creier și inimă susținut direct pe scena Ateneului Român de formația Violoncellissimo, un regal la final care l-a inspirat pe Mihai Morar să concluzioneze simplu și din suflet.
„Vă mulțumesc tuturor că îmi dați șansa de a-mi face meseria. Mi-am dat seama aseară că asta e meseria mea: de a asculta și de a conecta oameni. Și e minunat să vorbești prin cuvintele și emoțiile oamenilor. Abia aștept să ne revedem la următoarea conferință și întâlnire. O vom anunța foarte curând.”.


Kudika
18 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.