Setari Cookie-uri

Uite cât este de frumoasă fiica lui Leonard Doroftei! Vanessa a împlinit 19 ani și vrea să ajungă medic

Fiica lui Leonard Doroftei a împlinit 19 ani, iar tatăl său i-a făcut o urare emoționantă pe pagina sa de socializare.

Leonard Doroftei are cu ce să se mândrească, asta pentru că ambii săi copii sunt sănătoși, frumoși și au planuri serioase de viitor. Recent, sportivul și-a sărbărorit fiica, pe Vanessa, care a împlinit 19 ani. El a postat o fotografie cu fata sa, dar a scris și un mesaj emoționant pentru ea.

„La mulți ani Vani, oriunde am fi, să știi că te iubim și suntem mândri de tine!”, a scris Leonard Doroftei pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu fiica lui.

În urmă cu ceva timp, Leonard Doroftei a vorbit despre copii săi, care îi aduc multă împlinire sufletească. Fiul său cel mare are o carieră strălucită în imobiliare, în timp ce Alex, cel de-al doilea băiat a terminat Facultatea de Fizică. Vanessa, în schimb, se pregătește de o carieră medicală și este susținută de toată familia pentru a-și urma visul.

Citește și:

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi.
Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie”, a declarat Leonard Doroftei pentru GSP, la finalul anului trecut.

Sportivul are o familie minunată și nu ezită să se mândrească cu cei dragi. El a vorbit și despre Monica, soția sa, mărturisind că ea este șefa în casă. Mai mult, doamna Doroftei lucrează la aeroport,

„Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a declarat Leonard Doroftei pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.