Setari Cookie-uri

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care ar trebui să protejeze femeile și nu o fac

Oana Roman a adresat un mesaj dur autorităților care ar trebui să protejeze femeile, însă nu o fac.

Oana Roman a adresat un mesaj dur, pe pagina sa de Instagram, tuturor celor care ar trebui să protejeze femeile, însă nu o fac. Vedeta s-a aprins după ce a văzut o situație des întâlnită în România, adusă în atenție de către vloggerița Aluziva.

Aceasta din urmă a postat conversația dintre un polițist și o persoană care a alertat o aresiune domestică asupra unei femei. Agentul în cauză a avut o atitudine detașată, iar răspunsul său este unul șocant.

Sursă foto: Instagram

Oana Roman a intervenit și și-a spus părera în urma celor văzute. Vedeta a vorbit despre mentalitatea pe care o au românii, dar și despre ajutorul pe care nu se grăbesc să îl ofere autoritățile în aceste cazuri.

Mai mult, fiica lui Petre Roman a tras un semnal de alarmă și în ceea ce privește unele idei distructive, promovate chiar de către femei.

Citește și:

„M-a deranjat foarte tare să văd anumite comentarii în mediul online referitor la condița femeii, la faptul că mulți cred că femeia este doar o bucată de carne. Sunt și femei care cred chestia asta și care propovăduiesc ideea că femeia trebuie să fie într-un anume fel, trebuie să arate într-un anume fel, altfel nu este bună de nimic.

Sunt chiar femei care spun că femeile sunt bătute pentru că sigur au făcut ele ceva și, din păcate, sunt foarte multe femei bătute și agresate în România, iar reacția poliției este de multe ori absolut oribilă, așa cum ați văzut și în story-ul anterior, în care un polițist spunea ”păi dacă o trage de păr, asta nu e chiar bătaie”. Mi se pare foarte periculos și cred că trebuie tras un semnal de alarmă prin a spune că femeia nu este o bucată de carne, este o ființă care dă viață în primul rând și care trebuie să fie respectată oricum ar fi.” a fost parte din mesajul transmis de Oana Roman, pe InstaStory.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.