Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, după 3 ani de când au depus actele! Ce s-a stabilit în legătură cu fiii lor?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt, în sfârșit persoane libere, asta după 3 ani de când cei 2 au depus actele de divorț.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt, în sfârșit, divorțați cu acte, asta după ce timp de 3 ani cei doi s-au luptat în instanța pentru dezlegarea căsătoriei. După mai multe amânări, artista și iubitul Biancăi Drăgușanu sunt persoane libere, fără obligații.

Gabi Bădălău a vorbit în emisiunea Xtra Night Show despre finalizarea procesului, mărturisind că speră ca fosta sa soție să nu facă apel.

„Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior. De trei ani de zile mă chinui ca să divorțăm și să închidem și lucrurile astea. Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi.

Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt un tată care îl dor dinții pe copil. Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi”, a declarat Gabi Bădălău, pentru „Xtra Night Show”, potrivit Fanatik.

Citește și:

Cei doi foști soți se vor vedea și pe 3 noiembrie, atunci când vor discuta aspecte ce țin de custodia copiilor și programul de vizitare.

"Ideea e că la următorul termen, care o să fie pe 3 noiembrie, probabil terminăm și celelalte aspecte din cadrul divorțului, respectiv domiciliul copiilor, relațiile cu părinții, program de vizitare ș.a.m.d. Să sperăm că totul e ok și nu se mai face apel”, a mai spus afaceristul la Antena Stars.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.