Setari Cookie-uri

Daniela Crudu, viitoare mămică! La 33 de ani, vedeta OnlyFans așteaptă primul ei copil

Daniela Crudu este însărcinată pentru prima dată! La cei 33 de ani pe care îi are, vedeta OnlyFans va deveni mamă anul viitor.

Daniela Crudu este în culmea fericirii, asta după ce a aflat marea veste. Ea, împreună cu iubitul misterios vor deveni părinți pentru prima dată.

La cei 33 de ani pe care îi are, Daniela Crudu trăiește o poveste de dragoste cu iubitul misterios, în Suedia, acolo unde cei doi s-au mutat. Vedeta își dorea de mult timp un copil, iar acum visele sale devin realitate. Însărcinată în 3 luni, Daniela Crudu a dat marea veste fanilor săi, mărturisind că nu știe încă dacă va avea băiețel sau fetiță.

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului. [...] Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătatea”, a explicat vedeta, pentru fanatik.ro

Citește și:

În urmă cu doar câteva săptămâni, Daniela Crudi a declarat că își dorește un copil, pentru că a suferit mult în viață, iar acum este momentul să fie fericită.

„Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a spus Daniela Crudu, pentru libertatea.ro.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.