Setari Cookie-uri

Iulia Vântur, detalii despre familia iubitului său. Cum se înțelege vedeta cu tatal lui Salman Khan?

Iulia Vântur a vorbit despre familia iubitului său, Salman Khan, dar și despre viața plină de neprevăzut a actorului de la Bollywood.

Iulia Vântur a venit pentru o scurtă perioadă în România, aici unde petrece timp cu familia și prietenii săi. Cu această ocazie, frumoasa vedetă a fost invitată și în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre viața plină de neprevăzut a iubitului ei, actorul Salman Khan.

„Eu fac un documentar despre Salman Khan, o poveste foarte motivațională. Are trei decenii în industrie și ai ce învăța din povestea lui. Să reziști mai bine de 30 de ani în industrie e o realizare. Ideea a plecat de la… de fapt, el nu trebuia să fie eroul poveștii. Eu m-am gândit în timpul pandemiei că oamenii au nevoie de motivație, de inspirație și m-am gândit că oamenii au nevoie de o poveste care să-i învețe că atunci când ești jos poți să revii mai puternic.
Are el un interviu în care spunea cât de greu se descurca cu banii și aproape că era să fie exmatriculat din școală, pentru că părinții lui nu-și permiteau să-i plătească. El a fost sărac când era mic”, a declarat Iulia Vântur la PRO TV.

Citește și:

Mai mult, vedeta a vorbit și despre familia iubitului său, dar și despre sentimentele pe care le are pentru cei care i-au dat viață lui Salman. Iulia Vântur a povestit că tatăl lui Salman Lhan, Salim este unul dintre cei mai cunoscuți scriitori din India.

Deși părinții actorului au fost foarte săraci și abia putea să îi asigure strictul necesar, aceștia l-au susținut întotdeauna pe iubitul Iuliei Vântur.

„Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți.
El este cel care a reușit, împreună cu mama, părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă. Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. El reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș”, a mai povestit Iulia Vântur.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.