Setari Cookie-uri

Ce discurs electoral are Anamaria Prodan. Impresara a intrat recent în politică

Anamaria Prodan și-a dorit să intre în politică și nu a lăsat pe nimeni să stea în calea visurilor ei.

Vedeta își dorește să apere femeile din țara noastră, după ce a fost agresată de către fostul ei partener de viață, iar recent a publicat și câteva cuvinte pe contul ei oficial de Instagram, pentru a-și convinge admiratorii să o susțină în campania sa electorală.

Anamaria Prodan, discurs electoral în mediul online

Anamaria Prodan este și a fost mereu genul acela de femeie care în momentul în care își propune ceva, indiferent despre ce ar fi vorba, nimeni și nimic nu poate sta în calea sa. Ei bine, de data aceasta, cea mai mare dorință pe care impresara a avut-o a fost aceea de a intra în politică și a făcut toate demersurile necesare pentru a ajunge unde își dorește, dar este conștientă că nu poate ieși învingătoare în această luptă în lipsa unei susțineri din partea fanilor ei.

Citește și:

Tocmai de aceea, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf și-a pregătit discursul politic și a ales cu mare grijă cuvintele pe care le-a scris în dreptul unei imagini cu ea însăși, din mediul online. Ea a dorit să atragp atenția, în primă fază, asupra faptului că mereu s-a zis despre ea faptul că este o femeie bătăioasă, care poate concura împotriva oricărui bărbat, iar ea nu a negat că acesta este adevărul.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.