Setari Cookie-uri

Organizează o petrecere de Crăciun pentru cei mici cu un Moș Crăciun adevărat

Se apropie Crăciunul, și probabil și tu ești nerăbdător să petreci alături de cei dragi.

Și nimeni nu poate nega faptul că copiii sunt și mai nerăbdători, iar tu va trebui, ca în fiecare an, să le organizezi o frumoasă petrecere de Crăciun. Nu ai idee cum să organizezi o petrecere de Crăciun cu copiii? Îți spunem cele mai bune lucruri pe care le poți face în acest sens!

Locația este primul lucru pe care să îl alegi

Fiind decembrie, ai toate șansele că afară să fie rece, așa că petrecerea de Crăciun trebuie adaptată. Deci pune-ți casă la dispoziție pentru asta, chiar dacă organizarea în aer liber poate să îți ofere mai multe posibilități. Însă nu îți dorești ca cei mici să răcească după petrecere. Deci în casă sau într-o sală închiriată este cel mai bine. Ora trebuie să nu fie foarte târzie, poate undeva după ora 4, pentru că cei mici să aibă timp să se distreze, însă în așa fel încât să nu treacă ora lor de culcare.

Citește și:

Decide numărul de invitați

Știm că cei mici ar dori să invite tot cartierul sau toată clasa, însă este destul de greu. Ar trebui să dispui de un spațiu generos pentru asta sau de un buget foarte mare. Dacă nu dispui nici de una nici de altă, alege un număr între 6 și 8 copii. Ai grijă să fie doi câte doi pentru că așa va fi mai simplu să organizezi jocuri și alte activități de Crăciun. În plus, ar fi trist dacă vreunul din copii ar rămâne pe dinafară la jocuri. Încearcă să nu depășești 10 copii pentru va fi greu să-i ții sub control.

Invitațiile sunt importante

Pentru că este o petrecere în toată regulă, invitațiile sunt foarte importante. Fiecare invitat trebuie să invite ceva scris, oficial din partea copilului tău. Alege invitații din comerț sau roagă-l pe copilul tău să creeze el invitații speciale. Poate că aceasta este cea mai bună idee pentru ca astfel cel mic se va simți implicat.

Citește și:

Decorează de Crăciun

O petrecere de Crăciun trebuie să arate ca o petrecere de Crăciun. Nu uita să împodobești bradul, să adaugi decorațiuni oriunde poți. De Crăciun nimic nu este prea mult! Poți așeza figurine, poți aranja masa cu globuri și ghirlande…opțiunile de decorare sunt nelimitate. Dacă dispui de o curte, aici poți să pui și mai multe decorațiuni, mai ales că piața de profil a explodat în ultimii ani în acest sens.

Organizează meniul

Crăciunul vine cu bucate alese. Noi, adulții, mâncăm cu drag friptură, sarmale, cârnați, cozonaci…copiii însă nu sunt întotdeauna încântați de toate acestea. Se vor mulțumi cu gustări și pizza sau cartofi prăjiți. Fiind petrecere, au voie să mănânce toate acestea. Și nu uita de dulciuri cum ar fi o căsuța din turtă dulce, acadele și multe altele. Gustările sunt mai potrivite pentru o petrecere pentru copii.

Citește și:

Nu uită de Moș Crăciun

Pe lângă gustări și jocuri, pe lângă decorațiuni și alte surprize de sărbătoare, copiilor le va plăcea să îl vadă pe Moș Crăciun. Poți apela la echipa Mosului, care îți va aduce un animator pentru copii cu experiență. Există servicii unde profesioniști desăvârșiți se vor costuma și pot veni chiar și cu spiriduși pentru încântarea celor mici. Moș Crăciun le va aduce daruri, va vorbi cu cei mici, aceștia îi vor spune cântece și poezii…totul va fi minunat!

Nu uita de jocuri de Crăciun

Jocurile de Crăciun sunt cele care îți vor menține petrecerea vie. Și de aceea ar trebui să fii mai atent la asta. Pe fundal trebuie să ai neapărat muzică de Crăciun, apoi cumpăra vopsele și culori și încurajează copiii să deseneze Crăciunul lor perfect. De asemenea, îi poți încuraja creeze chiar ornamente și să decoreze chiar ei bradul… Sunt atâtea lucruri minunate pe care cei mici le pot face. Totul depinde de ține să pui la dispoziție ceea ce le trebuie.

Citește și:

Când vine vorba de organizarea unei petreceri de Crăciun pentru cei mici, acesta este unul dintre cele mai importante puncte. Cu toate acestea, nu există niciun motiv de stres. Și există mii de jocuri de făcut pentru a te distra chiar și tu la o petrecere de Crăciun.

Colinde și filme

Nu pot lipsi colindele și filmele specifice de Crăciun. Cânta împreună cu cei mici colinde sau organizează un concurs. Fiecare dintre cei mici va trebui să spună un cântecel, o poezie sau să inventeze chiar o poveste de Crăciun. Pe finalul petrecerii, după ce va veni Moș Crăciun, poți pune un film specific de Crăciun, astfel încât să vă bucurați cu toții de această minunată atmosfera.

Perioada Crăciunului este considerat una dintre cele mai frumoase și așteptate perioade ale anului. Și nu există nicio îndoială că pentru cei mici sunt momente cu totul speciale pentru că se bucură de ele. Este momentul în care să petrecem alături de familie, de prieteni și în preajma multor cadouri. Există multe trucuri pentru a organiza o petrecere de Crăciun pentru copii. Ideea este că, indiferent dacă țineți cont de ele sau nu, cei mici trebuie să se distreze cât mai mult. Tu, că adult, ai puterea de a face asta și de a organiza cea mai frumoasă petrecere de Crăciun.

Citește și:

Și, pentru ca totul să fie cu adevărat magic, nu uita să aduci la petrecere un Moș Crăciun adevărat. Fie că apelezi la un serviciu profesionist, fie că te îmbraci tu într-unul, ideea este să le oferi celor mici cât mai multă autenticitate. Astfel vor avea un Crăciun de poveste!

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.