Setari Cookie-uri

Ce spune Lino Golden despre împăcarea dintre el, Mario Fresh și Alex Velea. Le va acorda Alex Velea iertarea sa?

După scandalul dintre Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea, se pare că lucrurile s-au mai domolit între cei 3 artiști. Mai există loc de împăcare?

Acum câțiva ani, trio-ul Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea s-a destrămat, iar fiecare dintre ei și-a adresat cuvinte dure. Acum, timpul a trecut și a vindecat frustrările rămase între artiști.

Chiar dacă Alex Velea s-a arătat foarte dezamăgit de comportamentul lui Lino Golden și Mario Fresh, băieți pe care i-a luat în casa lui și i-a făcut celebri și a spus că nu există loc de iertare, iată că Lino Golden încearcă să se împace cu cel care l-a făcut cunoscut în industria muzicală.

„Și ce dacă am fost dezamăgit? Mai bine. Asta mă face să fiu puternic, mai tare și să mă gândesc mai profund asupra unor lucruri. Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit. Am spus ce era de spus. Nu pot să iert falsitatea, închipuirea, mai multe. Nu sunt iertător. Nu prea dau a doua șansă. Niciodată.

Citește și:

Nu există așa ceva. Am trecut peste acel moment de atunci. S-a încheiat totul. Putem să rămânem în condiții normale, de oameni civilizați, dar atât”, a declarat Alex Velea la Antena Stars, acum ceva vreme.

Recent, Lino Golden a revenit la sentimente mai bune și spune că a făcut deja primul pas spre împăcare cu Alex Velea. Artistul a mărturisit că, atunci când Alex Velea va fi pregătit să ierte, el și Mario Fresh vor fi acolo.

„Am îngropat securea războiului de mult, sper să o îngroape și el în curând. Eu sunt oricând gata să mă împac și să fim din nou prieteni! Am făcut un prim pas și eu, și Mario, oricând este gata să treacă peste, vom fi aici să fim prieteni din nou”, a mărturisit cântărețul, potrivit Spynews.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.