Setari Cookie-uri

Adrian Mutu, mesaj de susținere pentru Simona Halep, după scandalul de dopaj

Adrian Mutu a transmis un mesaj de încurajare pentru Simona Halep, în plin scandal de dopaj.

Personalități sportive și nu numai sunt alături de Simona Halep, în scandalul de dopaj. Tenismena a transmis că va lupta pentru dreptate, însă are nevoie de încurajările și sprijinul tuturor celor care s-au bucurat de realizările ei unice.

Printre cei care o susțin pe Simona Halep se află și Adrian Mutu, care i-a transmis un mesaj de încurajare, Aflat la lansarea cărții sale, antrenorul Rapidului a fost întrebat despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Adrian Mutu a fost prins de două ori dopat, de-a lungul carierei sale, în 2004 și 2010. Sportivul știe foarte bine prin ce trece în aceste momente Simona Halep și are încredere în ea. Mai mult, el le-a transmis fanilor săi să o încurajeze pe campioana tenisului românesc și să lase autoritățile să își facă treaba.

Citește și:

„Am crezut că scap. E ultima întrebare, da? O așteptați, da? Haideți ca să… Eu cred că ceea ce pot să spun, pentru că, deocamdată nu știm nimic. Mie îmi pare rău în primul rând pentru Simona prin ceea ce trece. Sigur joacă cel mai greu meci al vieții ei. Sunt alături de ea și din punct de vedere… ca fost sportiv și pentru că e româncă.

Dar eu cred că ar trebui să lăsăm organele abilitate să își facă datoria. Când vom avea un răspuns clar atunci vom discuta, până atunci, rămâne să fim alături de Simona și să sperăm că vom ști lucrurile mai bine pe viitor”, a declarat Adrian Mutu la evenimentul de lansare al cărții sale, ”Revenirea din infern-Povestea neștiută a vieții mele”, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

Simona Halep riscă suspendarea

Simona Halep a fost testată pozitiv acum o săptămână la o substanță interzisă. Sportiva a declarat că totul este o înscenare și că nu și-ar fi pus niciodată cariera în pericol.

”Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: O luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv cu o substanță denumită roxadustat, într-o cantitate extrem de redusă. A fost cel mai mare șoc din viața mea.

În întreaga mea carieră, ideea de trișa nu mi-a trecut prin minte nici măcar o dată. Este total împotriva tuturor valorilor în care am fost educată. Trebuind să fac față unei asemenea situații, mă văd complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.", a declarat săptămâna trecută, Simona Halep.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.