Setari Cookie-uri

Vrei o petrecere de Halloween ca a lui Elon Musk? Uite cât costă să închiriezi Castelul Bran!

În Castelul Bran se pot organiza evenimente, însă prețurile piperate nu îi fac pe români să se înghesuite să închirieze locația.

În Castelul Bran se pot organiza evenimente de tot felul, de la nunți, la petreceri private. Nu este prima dată când castelul lui Dracula este închiriat de către adepții petrecerii de Halloween, astfel că doritorii de experiențe inedite trebuie să scoată bani grei din buzunar.

Cert este că nu este deloc ieftin să închiriezi Castelul Bran, drept dovadă nici nu există prea multe evenimente private desfășurate în interiorul locației din Transilvania.

În 2010, suma depășea puțin peste 20.000 de euro pentru o zi/noapte, iar capacitatea este de 100 de persoane.

„Capacitatea este de aproximativ o sută de persoane, iar preţul diferă în funcţie de cerinţele clientului", spunea, în urmă cu câțiva ani, directorul de marketing al Castelulul lui Dracula.

Citește și:

Totuși, în anul 2018, 1000 de americani au închiriat Castelul Bran pentru petrecerea de Halloween. De organizare s-a ocupat o agenție de turism, iar fiecare participant a avut de plătit 329 de dolari/persoană. La un simplu calcul, reiese că suma totală pentru închirieire a fost de 329.000 de dolari.

Petrecerea de Halloween de la Castelul Bran

În acest an, la Castelul Bran au fost invitați aproximativ 300 de persoane, printre care se numără cei mai bogați oameni ai lumii , dar și actori cunoscuți. Compania lui Elon Musk a scos mulți bani din buzunar, mai ales că au cerut un contrat de confidențialitate, fiind un eveniment privat, despre care în continuare nu se cunosc prea multe detalii.

La petrecerea de la Bran, majoretele de la Dracula's Girls, o trupă de dans de fete din Târgoviște au avut un show special pentru invitații lui Musk.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.