Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu, mesaj incredibil pentru regretata Mărioara Zăvoranu! Ce regrete are vedeta în ceea ce o privește pe mama sa?

Oana Zăvoranu a postat un mesaj plin de durere, în ceea ce o privește pe regretata sa mamă. Vedeta i-a cerut iertare Mărioarei Zăvoranu pentru tot scandalul prin care cele două au trecut.

Oana Zăvoranu și-a schimbat complet viața de când a declarat că s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. Recent, ea a postat un mesaj incredibil pentru regretata sa mamă, în care îi cere iertare și spune cât de mult regretă scandalurile pe care le-a avut cu cea care i-a dat viață.

Vedeta a scris că o iubește pe Mărioara Zăvoranu și că va încerca să repare toată durerea prin fapte bune, prin care să o facă mândră pe mama sa.

„MAMA, TE IUBESC CU INIMA CURATĂ ȘI PLINĂ DE DURERE ȘI TE ROG SĂ MĂ IERȚI DACĂ POȚI, PENTRU TOT CE ȚI-AM FĂCUT ȘI PENTRU TOATE CELE PE CARE ȚI LE-AM GREȘIT. Îți promit că am să repar, cum știu și cum pot eu mai bine, toată suferința pe care ți-am produs-o aici pe pământ, fără să știu ce fac… Am să fac numai lucruri bune și frumoase, de acum înainte, ca să poți fi mândră cu adevărat de mine acolo unde ești.

Citește și:

M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prințesă, în abundență, frumos, iubire și căldură… ție și lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt și faptul că exist… Cuvintele pot părea acum sărace și goale, dar DUMNEZEU știe că decât niciodată, e mai bine și mai târziu.

Când mă uit înapoi mă cutremur… dar sunt puternică pentru că sunt FATA VOASTRĂ și voi ați fost amândoi puternici în fața dușmanilor din viețile voastre… ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată.
Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuința mea de atunci. MAMA, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit. Ai fost și vei fi MAMA mea până la final pe pământul ăsta.", este o parte din mesajul publicat de vedeta tv.

Citește și:

Oana Zăvoranu a ajuns la aceste concluzii după ce s-a apropiat mai mult de Divinitate. Ea a dat de înțeles că a mers la biserică și și-a coștientizat păcatele.

Nu în ultimul rând, Oana Zăvoranu le-a cerut iertare și celor care au asistat la certurile dintre ea și mama ei. Ea a spus că divalolul îi intrase în suflet, iar acum regretă enorm cele întâmplate, mai ales că Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață în anul 2015, după dureri cumplite.

"Și îmi cer iertare în felul ăsta și VOUĂ, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonistă a fost din păcate MAMA MEA…

Aș da multe să pot șterge tot ce a rămas mărturie, dar nu voi putea… Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-ați blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că NU ERAM EU… ERAM POSEDATĂ, ȘI DIAVOLUL DIN MINE MĂ BATJOCOREA… așa face el atunci când nu e DUMNEZEU ÎN NOI, când nu cerem ajutorul LUI și ÎNGERUL dat de EL plânge.

Citește și:

Voi face tot ce îmi stă în putință să mă vedeți, de fapt, cum sunt eu cu adevărat. Acum totul este altfel…ACUM ÎL AM PE DUMNEZEU ÎN INIMĂ ȘI SUFLET ȘI NU AM SĂ ÎL MAI LAS NICIODATĂ. Iar asta o să se vadă… nu mai promit nimic, veți vedea singuri, cei care încă mai aveți încredere în mine. Vă iubesc mult”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.