Setari Cookie-uri

Contul de Instagram al soției lui Nosfe a fost șters, după ce mai mulți internauți i-au dat report. Mesajul lui Lu-K Beats

Contul de Instagram al soției lui Nosfe a fost șters. după ce internauții i-au dat report. Cine și de ce a avut astfel de intenții?

Soția lui Nosfe a publicat mai multe texte emoționante pe pagina sa de Instagram, despre Nosfe și familia pe care cei doi o aveau împreună. Mădălina Crețan își scria gândurile din perioada grea prin care trece și primea susținere din partea internauților, dar și a anumitor vedete autohtone.

Din păcate, în urma mai multor report-uri primite pe pagina sa de Instagram, contul ei a fost închis. Lu-K Beats, coleg cu regretatul Nosfe a vorbit despre cele întâmplate și s-a arătat dezamăgit de atitudinea oamenilor din online.

„Să ajungi să dai report la profile bune de Instagram doar de fan și mai ales să ștergi contul soției lui Nosfe într-o perioadă ca asta, doar ca să te distrezi, și altor oameni nevinovați înseamnă că nu prea ești fericit cu viața pe care o ai. Ar trebui să te gândești mai mult la ceea ce te face fericit. Oribil!”, a mărturisit cântărețul pe InstaStory.

Citește și:

Artistul a mai spus că mai multe conturi de Instagram au fost sparte, iar toate aveau poze cu Nosfe, care a murit în urmă cu câteva săptămâni, în urma unui infarct.

„Și să te mai și lauzi pe story după aia... copii nefericiți. Pe lângă Mădă, a pățit și Sauce și Tups și mulți alții doar din cauză că aveau poză cu Nosfe la profil”, a mai scris acesta în mediul online.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.