Setari Cookie-uri

Carmen Grebenișan este de acord cu declarațiile Deliei în legătură cu refuzul de a face copii. Ce a transmis vedeta?

Carmen Grebenișan este de aceeași părere cu Delia, atunci când vine vorba de refuzul de a aduce pe lume un copil.

Declarațiile Deliei cu privire la refuzul de a face un copil au stârnit numeroase intrigi și discuții din mediul onine. În timp ce unii dintre internaunți i-au reproșat diverse lucruri, alții, în schimb, au felicitat-o pentru asumarea și curajul de care a dat dovadă.

Una dintre vedetele care este în același asentiment cu Delia este Carmen Grebenișan. Bloggerița în vârsta de 29 de ani spune că societatea are această gândire în legătură cu femeia care trebuie să conceapă la o anumită vârstă un copil.

„Eu sunt de acord cu ea, (n.r. – cu Delia Matache), într-o oarecare măsură gândesc la fel. Eu nu pot să stabilesc acum ce o să fac toată viața, nu mi-ar plăcea să zic că nu o să fac niciodată, nu vreau să fac acum.

Dar sunt de acord cu ce zice ea, adică chiar nu ar mai trebui să fie un stigmat, deși toată lumea s-a obișnuit așa și până și mie mi se pare anormal, pentru că așa am fost obișnuită în societate. Toți ne-am obișnuit cu ideea asta, că fata trebuie să facă un copil la un moment dat, mai ales dacă e căsătorită. Dacă nu face, sunt probleme.

Citește și:

«Nu poate să facă! Au probleme!». Lumea nu poate să se gândească doar la faptul că nu vor acum. Nu știu pentru cât timp o să fie chestia asta, dar eu sunt de acord cu ea”, a declarat Carmen Grebenișan pentru Ego.

Mama Deliei i-a luat apărarea fiicei sale

Gina Matache, mama Deliei a fost cea care a mărturisit că fiica sa este întrebată de peste 20 de ani când va face un copil.Mai mult, ea a spus că fiecare ar trebui să își vadă de propria viață.

„Nici măcar nu era o opinie, este agasată de această veșnică întrebare. De 20 de ani o întreabă lumea când face un copil. Probabil că o copiliță a pus întrebarea asta, iar ea ca să nu dezvolte a zis: Să nu vă apucați să faceți copii. Efectiv a explodat. Câte nu i s-au întâmplat ei, inclusiv făcături. Am trecut peste faza asta, nu mai reacționăm la astea. Asta e, fiecare e liber. Cuscra zice: Lumea asta nu are ce face? Doamne ferește.”, a mai declarat Gina Matache, în emisiunea lui TeoShow.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.