Setari Cookie-uri

Vlad Gherman, îngrijorat cu privire la pierderea numărului de urmăritori. Apelul făcut de actor pe Instagram!

Vlad Gherman s-a arătat îngrijorat cu privire la pierderea urmăritorilor săi de pe Instagram. Ce anunț a făcut actorul?

Viața de influencer nu este una ușoară, iar pierderea unui număr mare de urmăritori te poate pune serios pe gânduri. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Vlad Gherman, care s-a îngrijorat când a văzut că a pierdut 4.000 de urmăritori, în doar câteva minute.

Vlad Gherman nu a știut ce se întâmplă, astfel că a făcut un apel pe pagina sa de socializare, fiind vizibil îngrijorat. Din fericire, urmăritorii actorului nu i-au dat unfollow, ci problema a fost cauzată de un bug care ar afecta conturile care au mai mulți următitori.

„Fac apel la influenceri. Fraților, știți ce se întâmplă cu Insagramul? Am scăzut cu 4.000 de urmăritori în 4 minute. Oare fac ăștia curățenie de toamnă sau ce se întâmplă?! Vă rog să îmi scrieți dacă știți ce se întâmplă sau dacă îmi dați voi unfollow.”, a transmis Vlad Gherman pe InstaStory.

Citește și:

Rețeaua de socializare Instagram a transmis în urmă cu câteva zile un anunț cu privire la o problemă cibernetică cu care se confruntă. Oficialii au dat asigurări că verifică ce s-a întâmplat cu acele conturi în care urmăritorii au fost șterși sau paginile care au fost raportate în număr mare, api închise.

Săptămâna trecută, compania Meta a anunțat că și aplecația WhatsApp întâmpină probleme, după ce compania a fost inactivă timp de două ore.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.