Setari Cookie-uri

Filme motivaționale care îți vor schimba perspectiva asupra vieții

Iată 4 filme motivaționale care te vor face să îți schimbi perspectiva asupra vieții!

Filmele reprezintă acel produs făcut cu scopul de a captiva oamenii și de a-i menține interesați de un lucru timp de câteva ore. Acestea, alături de cărți și de muzică, se numără în rândul artelor care îți pot schimba întreaga perspectivă asupra vieții. Tot ce trebuie să faci pentru a-ți deschide orizontul este să găsești acele producții care să îți ofere ceea ce ai nevoie în viața ta. Pentru a-ți sări în ajutor, ți-am pregătit un articol cu 4 filme motivaționale, menite să îți facă Universul mai frumos și plin de gânduri pozitive.

Filme motivaționale. The Blind Side

În acest film o puteți vedea pe Sandra Bullock ca protagonista unei povești inspirate din viața reală. Este vorba de istoria lui Michel Other, un tânăr de culoare, care provine dintr-o familie instabilă și care este crescut de doi soți care îi oferă educația potrivită. Tânărul este înscris într-un colegiu, unde performează pe partea sportivă, jucând fotbal american. Încurajat de mama adoptivă, Michael reușește să obțină o bursă sportivă, apoi să joace la nivel profesionist.

Citește și:

Acest film i-a adus un Premiu Oscar actriței, care era cunoscută până acum pentru rolurile ei în filmele de comedie.

În cazul tânărului se pot regăsi mulți oameni, care își doresc să triumfeze în viață, dar care nu provin din cele mai bune condiții. Vezi filmul și spune-ne părerea ta!

Filme motivaționale. Hotel Rwanda

Acest film motivațional reflectă povestea reală a lui Paul Rusesabagina, un proprietenar de hotel din Rwanda, Africa. În anul 1994, el adăpostește în hotelul său peste 1.200 de refugiați, care fuseseră amenințați cu moarta în timpul genocidului din propria lor țară. Paul devine un adevărat erou, iar întreg filmul conturează un scenariu plin de emoție, empatie și altruism.

Filme motivaționale. Pay It Forward

Un film plin de emoție, cu o lecție de viață extrem de importantă, care întruchipează povestea lui Trevor McKinney, un elev care primește de la profesorul său tema de a găsi soluții pentru a face lumea un loc mai bun. Eugene Simonet, cel care i-a oferit tema, este pasionat de studii sociale și încearcă constant să facă mediul înconjurător un mediu perfect.

Citește și:

Tânărul vine cu o idee absolut grozavă, prin care să facă lumea un loc mai bun: „pay it forward”. Acesta este un sistem gândit de băiat, prin care un om care primește o favoare, trebuie să o întoarcă la trei oameni necunoscuți, făcând pentru ei un gest frumos. Ideea sa ajunge să schimbe viața multor persoane din jurul său, în special a mamei sale și a profesorului Simonet.

Filme motivaționale. Goal! The dream begins

Un adevărat film motivațional, care te va face să înțelegi că dacă îți dorești ceva cu adevărat, acel lucru se va întâmpla, indiferent cât de greu și de lung este drumul pe care îl vei parcurge. Producția afișează povestea unui tânăr care are o singură pasiune: fotbalul. El, deși trece prin multe momente grele, unele chiar descurajatoare, nu se lasă niciodată bătut!

Citește și:

Acest film dovedește că oricine poate fi o persoană de succes, dacă muncește destul de mult pentru visul lui.

Sursă foto prima pagină: Art Furnace/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.