Îndemn la rugăciune! Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima se zbate între viață și moarte

Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi se zbate între viață și moarte, după ce a fost depistată cu o tumoră cerebrală.

Clipe de încercare pentru părintele Nicolae Dima, care slujește la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi și soția sa, Cătălina Dima, realizator Radio Trinitas. Fiica celor doi, Ecaterina a acuzat miercurea trecută dureri îngrozitoare de cap, iar părinții ei au mers să îi facă investigații.

Din păcate, Ecaterina a fost depistată cu o tumoră cerebrală, iar între timp a suferit și două infarcturi. Acum, micuța de doar 12 ani, copil pentru care părintele Nicolae Dima și soția sa s-au rugat enorm să o aibă în viața lor este în comă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Ecaterina este împărtășită în fiecare zi de către preoții de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, iar la patul ei au fost aduse și moaștele Sfintei Ecaterina și ale Sfântului Nectarie. Micuța este în continuare într-o stare critică și se află la granița dintre viață și moarte.

Retail jobs

Oamenii se roagă pentru însănătoșirea Ecaterinei și pentru întărirea părinților săi, greu încercați în această perioadă. La biserica unde părintele Nicolae Dima slujește cu mult har s-a format deja un lanț de rugăciune, iar oamenii citesc în fiecare oră un acatist pentru micuța Ecaterina.

În această Duminică, biserica a fost plină de enoriași care s-au rugat pentru miracolul la care cu toții sperăm - însănătoțirea Ecaterinei. Părintele Nicolae Dima le mulțumește tuturor celor care se roagă și transmit gânduri bune pentru fiica sa.

Doamne Ajut-O pe Ecaterina!

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri