Setari Cookie-uri

La mulți ani, Mihai Șora! Filozoful a împlinit astăzi 106 ani

Mihai Șora a împlinit astăzi 106 ani și a postat un mesaj haios pe pagina sa de socializare.

Filozoful Mihai Șora a împlinit astăzi, 7 noiembrie, 106 ani. Dis de dimineață, el a postat câteva rânduri pe pagina sa de socializare, dar și o fotografie cu el în care este înfățișat ținând în mână un balon cu cifra 6.

"Bună dimineața, copii! Dacă e luni, îl luăm pe 6 în brațe… tradiționala poză cu balon. P.S. Anul viitor intru la școală" a scris filozoful, pe social media.

Mii de like-uri și comentarii au curs la postarea lui Mihai Șorea, iar internauții s-au grăbit să îi transmită cele mai frumoase urări.

În vara anului 2021, Mihai Șora a intrat în topul celor mai longevivi 50 de oameni de pe planetă. Filozoful s-a născut în Râmetea Mare, Timiș, în 1916. În prezent, el este căsătorit cu Luiza Palanciuc (47 de ani), din anul 2014. Anterior, el a fost căsătorit timp de 72 de ani cu scriitoarea Mariana Șora, care a murit în anul 2011. Împreună cu aceasta, el are 3 copii.

Citește și:

Mihai Șora, declarație cu privire la scandalul de dopaj al Simonei Halep

Mihai Șora este alături de Simona Halep și i-a transmis un mesaj de susținere, Filozoful este convins că tenismena este curată și că nu ar putea trișa vreodată.

„Am desenat această minge mai demult… – cu „Hai, Simona!“ și „N-au intrat zilele-n sac!“.

Nimic nu s-a schimbat între timp: o asemenea formidabilă sportivă, cu cinstea și forța, cu ingenuitatea ei de copil, nu doar că nu ar putea trișa în vreun fel, dar nici nu i-ar trece vreodată prin minte s-o facă. Pentru că – pur și simplu – ar fi sub demnitatea ei de 𝐨𝐦, înainte de toate.

Trag nădejde că i se va face dreptate.

Hai, Simona!”, a scris Mihai Șora.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.