Setari Cookie-uri

Nimeni nu s-ar fi așteptat la una ca asta! Ce afacere vrea să își deschidă Florin Călinescu?

Florin Călinescu vrea să dea lovitura în agricultură. Ce afacere vrea să își deschidă actorul?

Florin Călinescu vrea să profite de spiritul antreprenorial pe care îl are, dar și de pământurile pe care le-a moștenit de la părinții săi. Astfel, actorul s-a gândit deja la o afacere care speră să fie una profitabilă, în domeniul agriculturii.

Florin Călinescu este decis să meargă pe acest drum și își dorește ca afacerea sa să se dezvolte cât mai rapid. Astfel, actorul își dorește ca pe hectarele de pământ pe care le deține lângă București, dar și lângă Pitești să cultive legume, dar să crească și porci.

„Nu sunt fermier, dar mă uit, pentru că tot ce dă pământul mi-a rămas în sânge, ca să zic așa, de când eram copil și mai mă ocup și eu așa… Am un hectar jumate aici, lângă București, mai am de unde vin părinții mei, de lângă Pitești.

Citește și:

Mai punem un cartof, mai punem o varză, ceva păsăret și niște porci. Mi-a intrat în cap să cresc porci de Bazna.Porcul de Bazna este rasă pur românească. Istoria lui este de la Bazna chiar, că, dacă era de la New York, se chema porc de New York.'', a declarat Florin Călinescu la Agro TV.

Omul de televiziunea vrea să crească porci din rasa Bazna, o rasă pur românească. Florin Călinescu știe deja multe informații despre această rasă și a oferit mai multe detalii, semn că este pregătit pentru o afacere profitabilă.

''Ungurii l-au înregistrat pe ăla de Mangalița, dar și noi suntem aproape. Se spune acuma, cu voce mică, când sunt ungurii la mijloc, că e și de Transilvania, din motive cunoscute doar de ei.

Bazna este un porc care, atunci când ăia au găsit gaz în Podișul Transilvaniei nu știau cum… și au adus mineri din Anglia și ăia au venit cu porci de Berkshire, niște porci negri. S-au încuscrit cu niște mistreți din pădure, că nici Mangalița nu e o rasă venită așa…

Citește și:

Și atunci, mistrețul, luând niște scroafe de pe la oameni la întrebări, la discotecă, avem Mangalița albă, roșie și neagră și Bazna este Mangalița cu Berkshire. De asta poate ziceai că nu e chiar așa românesc, dar el este pur și simplu românesc.", a mai declarat actorul.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.