Setari Cookie-uri

Gătește alături de Chef Sorin Bontea!

Chef Sorin Bontea gătește cu Arnos o mulțime de rețete pe care le poți încerca și tu acasă. Inspiră-te de la el, urmează-i recomandările și păstrează-ți pasiunea. Pentru râs, pentru aventură, pentru gătit!

Dacă și tu crezi că mâncarea are gust mai bun atunci când o pregătești cu drag, că preparatele devin parcă și mai gustoase atunci când te bucuri din plin când le gătești, înseamnă că avem multe lucruri în comun. Unul dintre ele este acela că îți place să gătești cu pasiune, așa cum te îndeamnă și Arnos.

Ne bucurăm că împărtășim același interes pentru a pune pe masă preparate cât mai variate, aceeași grijă pentru ingredientele din bucătărie, aceeași dorință pentru a descoperi rețete care să îți răsfețe gusturile.

Din pastele Arnos - ca făcute-n casă, cu gust și forme variate - spaghetti, macaroane, tăiței de casă, fidea de casă, fusilli, penne rigate, gârtene, frunzulițe, inele, spirale, alfabet - poți obține atât rețete moderne, cât și tradiționale. Iar atunci când nu te simți suficient de inspirat, când nu mai ai idei noi de experimentat în bucătărie, nu trebuie decât să îi urmărești pe cei care împărtășesc aceeași pasiune pentru gătit ca și tine.

Chef Sorin Bontea gătește cu pasiune!

Chef Sorin Bontea gătește cu Arnos o mulțime de rețete pe care le poți încerca și tu acasă. Inspiră-te de la el, urmează-i recomandările și păstrează-ți pasiunea. Pentru râs, pentru aventură, pentru gătit!

Ai văzut cel mai recent preparat pe care l-a făcut cu paste Arnos? Dacă nu, intră pe canalul de YouTube și inspiră-te nu doar din cel mai recent, ci din toate preparatele gătite cu pasiune de Chef Bontea.

Și rămâi cu ochii pe canalul de YouTube pentru a vedea ce surprize ți-a pregătit Arnos în perioada următoare!

Chef Sorin Bontea are invitați din emisiunea Chefi la Cuțite și Chefi fără limite, alături de care gătește rețete delicioase cu paste Arnos.

Hai, pregătește-ți ustensilele, pune ingredientele pe masă și apucă-te de gătit!

Obținute din ingrediente naturale, pastele Arnos sunt la fel de gustoase precum cele făcute în casă. Prezente în 14 sortimente cu ou și 6 sortimente fără ou, pastele Arnos reprezintă alegerea ideală pentru o masă rapidă și gustoasă.

https://www.youtube.com/c/PasteArnos


Kudika
10 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.