Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, succes nebun în afaceri! Cu ce sumă se vând rochiile ei de mireasă?

Bianca Drăgușanu recunoaște că a avut un an foarte bun din punct de vedere profesional, iar româncele s-au înghesuit să îi cumpere rochiile de mireasă.

Bianca Drăgușanu deține de 14 ani un atelier de haine, iar succesul ei a venit datorită rochiilor de mireasă, cu care a cucerit femeile din România. Vedeta este foarte mândră de tot ceea ce a realizat prin propria muncă și continuă să își consilieze clientele care trec pragul magazinului său.

După pandemie, cererea pentru rochii de ocazie și de mireasă a fost tot mai mare, iar Bianca este mulțumită de alegerile româncelor. Ea a declarat că femeile din România caută calitate și bun gust, iar rochiile sale sunt apreciate de sute de viitoare mirese.

În ceea ce privește prețul unei rochii pentru o viitoare mireasă, Bianca Drăgușanu mărturisește că sumele pe care femeile le scot din buzunar pentru cea mai specială rochie din viața lor se apropie de 1.000 de euro.

Citește și:

„Anul acesta e unul excelent pentru mine. În primul rând fiindcă am scăpat de pandemia aceea penibilă. Bine, nu uit că după pandemie ne-am trezit imediat cu un război! Dar în absența pandemiei, româncele au revenit la viața lor normală. Și în acest an pot spune că s-au măritat într-o veselie!”, a povestit Bianca Drăgușanu, pentru playtech.ro.

Diva se bucură să le îndeplinească și cele mai exigente cerințe ale clientelor sale și spune că întotdeauna își ascultă intuiția în ceea ce privește crearea unei rochii.

„Româncele știu să aleagă, au un bun gust aparte. Și la calitate, și la frumusețea modelului, dar ținând cont și de sumele cerute. La mine, cele mai multe rochii cumpărate au fost cele al căror preț s-a învârtit în jurul a 1.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur că am făcut atâtea fete fericite!”, a mai declarat vedeta.

Citește și:

Bianca Drăgușanu călătorește destul de des în Dubai, de acolo de unde își procură materiale pentru a confecționa cele mai spectaculoase rochii de pe piața românească.

"Am o relație aparte cu mătasea, cu dantela, cu materialele de calitate cu totul aparte, care parcă mă salută la atingerea mea. Și atunci când știu că acolo se ascunde o mică comoară, mă grăbesc, desigur, să o duc la mine acasă”, a mai spus ea pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.