Setari Cookie-uri

Lidia Buble, cu lacrimi pe obraji pe social media! Mărturisiri dureroase despre cineva drag din viața sa

Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai dureros moment din viața sa de până acum.

Lidia Buble apare mai mereu cu zâmbetul pe buze, iar fanii se bucură să o vadă pe artista lor preferată ferocită și împlinită. Din păcate, vedeta a trecut printr-o mare pierdere, iar golul lăsat în suflet nu va putea fi umplut de nimeni.

Lidia Buble a postat un InstaStory în care le-a vorbit internauților despre momentul în care cățelul ei, Bubbly a murit, în urma unor probleme grave de sănătate. Cu lacrimi în ochi, artista a povestit cât de crunte au fost ultimele clipe ale lui Bubly, dar și ce a simțit atunci când animalul ei de companie și-a dat ultima suflare.

„Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmuletul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el”, a transmis Lidia Buble, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Bubbly s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, inclusiv la inimă, rinichi și pancreas. Vedeta a încercat să facă orice era omenește posibil pentru a-i prelungi viața celui care era deja o parte din familia sa. Durerile mari pe care le simțea Bubbly o afectau extrem de tare pe artistă.

„Bubbly avea două mari probleme de sănătate. Eu știam. Era vorba despre pancreatită și rinichii, cu rinichii era praf. Eu am vrut să îl și castrez. Doctorii mi-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni. Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave.

În urmă cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze de la durere. Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Lidia Bible a mărturisit că în momentul în care Bubly a murit era în stare să facă orice. Cântăreața a simțit că moare și ea, o dată cu cel care i-a fost cel mai bun prieten timp de 5 ani.

„În ziua în care a murit Bubbly a fost pentru prima dată când am simțit că mor. Eram în stare să iau orice fel de pastilă…”, a mai dezvăluit vedeta, cu lacrimi în ochi.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.