Setari Cookie-uri

Black Friday la Animax pentru toate animăluțele de companie

Animax, cel mai important jucător de pe piața românească de servicii, consultanță și produse pentru îngrijirea animalelor de companie își desfășoară campania de Black Friday în perioada 11-13 noiembrie. Reducerile de prețuri ajung până la 60%.

Animax România, cel mai mare retailer din domeniul îngrijirii animalelor de companie în România, anunță desfășurarea campaniei de Black Friday în perioada 11-13 noiembrie. Reducerile de prețuri de până la 60% vor fi aplicate atât articolelor din magazinele fizice, cât și celor din stocul magazinului online.

„Deși multe dintre articolele din magazinele fizice se găsesc și online, ofertele de Black Friday vor fi diferite. Așa că ne sfătuim clienții să fie cu ochii în patru și sigur vor descoperi, ori într-un magazin fizic, ori online, produsele de care au nevoie la un preț redus. De aceea, ar fi util ca oricine are un animăluț de companie să-și creeze cont de utilizator în magazinul online Animax pentru a primi notificări despre reducerile speciale din această perioadă”, Ioana Socaciu – Retail Manager Animax Romania

Citește și:

De Black Friday, toate categoriile de articole Animax, destinate tuturor animalelor de companie, vor avea aplicate diverse reduceri de prețuri de până la 60%. Pe lângă produsele destinate hranei – cele mai solicitate în orice perioadă a anului – de Black Friday vor fi la mare căutare, prin prisma sezonului pe care îl traversăm, accesoriile din gama hăinuțelor, culcușurilor sau accesoriilor pentru animăluțele de casă. Astfel, toate nevoile asociate îngrijirii unui companion necuvântător pot fi satisfăcute la un preț scăzut.

Rețeaua de magazine Animax este extinsă în toată țara, astfel încât reducerile de Black Friday pot ajunge la majoritatea românilor. „De câte ori deschidem un magazin Animax, ne gândim la comunitatea pe care urmează să o deservim și ne mândrim că îi putem aduce aproape un raport calitate/preț bun și cele mai bune servicii de consultanță de pe piața românească a retail-ului destinat îngrijirii animalelor de companie. Grație reducerilor de Black Friday, acest raport este chiar îmbunătățit și ne bucurăm că vor putea beneficia de el clienți din atâtea zone ale țării, odată cu extinderea rețelei noastre la 120 magazine în această toamnă”, Ioana Socaciu – Retail Manager Animax Romania

Citește și:

Compania anunță deschiderea a încă opt unități până la sfârșitul anului.

Magazinul online al brandului poate fi accesat la adresa: http://animax.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.