Setari Cookie-uri

Uite cât de frumoasă este fiica Adelinei Pestrițu! La cei 4 ani, Zeny a luat tot ce este mai frumos de la părinții ei

Adelina Pestrițu a publicat recent mai multe fotografii cu micuța ei. Zeny este o fetiță superbă și a luat tot ce este mai frumos de la părinții ei.

Adelina Pestrițu are motive de mândrie, asta pentru că fiica ei, Zeny, este o fetiță absolut superbă. După ce a luat decizia de a nu mai posta fotografii cu fiica ei pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu i-a surprins plăcut pe internauți, în urmă cu câteva zile.

Adelina Pestrițu a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini cu micuța ei în vârstă de 4 ani. Vedeta a scris un mesaj emoționant pentru soțul ei, Virgil Șteblea, iar alături a distribuit câteva cadre cu familia ei. Micuța Zeny este tare fericită lângă ambii ei părinți, iar fanii au remarcat cât de frumoasă este familia Adelinei Pestrițu.

„Exista momente in viata cand simti ca ai TOT si ca nu poate exista mai mult, cand sufletul este atat de plin de bine, de dragoste si de frumos incat te simti coplesit de recunostinta. Manutele mici in jurul nostru, zambetele largi si atat de sincere, imbratisarile stranse, privirile pline de lumina sunt cel mai frumos cadou. La multi si frumosi ani, Virgil! Multumesc pentru acest TOT! Te iubim! ❤ ”, este mesajul vedetei, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei.

Citește și:

Adelina Pestrițu nu a mai dorit să își expună fiica pe rețelele sociale

În urmă cu doi ani, Adelina Pestrițu a luat hotărârea de a nu o mai expune pe fiica ei pe rețelele sociale. Vedeta și-a motivat alegerea spunând că o va lăsa pe Zeny să aleagă dacă vrea sau nu să apară pe rețelele de socializare.

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.