Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan a recunoscut că Reghecampf a dus o viață grea alături de ea. Impresara a mărturisit că l-a iertat

Anamaria Prodan a început să plângă în timp ce vorbea despre trădarea lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a fost invitata lui Mihai Ghiță în emisiunea La Oglindă, acolo unde și-a deschis sufletul și unde a vorbit despre separarea de cel cu care a format o famie atâția ani de zile. Impresara a mărturisit cu lacrimi în ochi că l-a iertat pe tatăl fiului ei, însă nu poate trece peste trădarea de a-i lua banii câștigați din resurse proprii.

Vedeta a declarat că toată viața ei și-a dedicat-o familiei, astfel că nu s-a gândit niciodată că REghecampf ar putea să o trădeze sau să o lase pentru o altă femeie.

„Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf, încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă. Erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”, a declarat Anamaria Prodan, conform kanald.ro.

Citește și:

Mai mult, impresara a fost de acord cu declarația antrenorului în care spunea că viața alături de ea a fost una grea, pentru că nu putea să ia decizii de unul singur. Anamaria Prodan a mărturisit că ea este cea care l-a învățat pe fostul ei partener de viață să fie un bărbat adevărat.

„L-am învățat pe soțul meu, încă soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară.
(…) Soțul meu, la un moment dat, a spus că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam… e adevărat!”, a mai declarat Anamaria Prodan.

La aproape 50 de ani și cu o mulțime de lecții dureroase învățate, impresara vrea să își schimbe radical viața. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf vrea să se concentreze pe propria persoană și este mândră că este o femeie puternică.

Citește și:

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri, ăsta nu e un drum care poate duce spre ceva bun. N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou”, a mai mărturisit Anamaria Prodan.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.