Setari Cookie-uri

Anghel Damian, primele declarații despre sarcina iubitei sale. Ce le-a transmis regizorul fanilor săi?

Anghel Damian a oferit primele declarații despre sarcina iubitei sale, Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți anul viitor, iar vestea cea mare a fost primită cu multă bucurie de familie, dar și de fanii celor doi. Artista a vrut să păstreze sarcina ascunsă cât mai mult timp posibil, însă în presă au apărut informații cu privire la bebelușul pe care îl poartă în burtică.

După ce tatăl artistei a confirmat sarcina și a declarat că este extrem de fericit pentru că urmează să devină bunic, iată că și viitorul tată, Anghel Damian, a oferit primele declarații despre minunata veste.

Regizorul și-ar fi dorit ca fanii celor doi să afle de la ei faptul că vor avea un copil. Mai mult, a recunoscut că este fericit și că trece printr-o perioadă plină de emoții.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a declarat regizorul serialului „Clanul” pentru protv.ro.

Citește și:

Theo Rose a confirmat sarcina

La cei 24 de ani pe care îi are, Theo Rose va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta își dorea de mult timp un copil, iar după doar 4 luni de relație cu Anghel Damian, aceasta își îndeplinește marele vis. Ea a confirmat sarcina pe pagina sa de Instagram.

„Vă pup de la filmări. E adevărat! O să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați «nepoate» sau «nepoată», depinde. Să fim sănătoși cu toții!”, a transmis Theo Rose pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.