Setari Cookie-uri

Vlăduța Lupău a plecat în America pentru a se întâlni cu fanii! Cu cine a rămas fiul ei, Iair?

Vlăduța Lupău a ales să plece în America, acolo unde o așteaptă fanii ei. Vedeta și-a lăsat fiul acasă și așteaptă cu nerăbdare să îl revadă.

Vlăduța Lupău a luat o decizie surprinzătoare, asta după ce a plecat în America pentru a se vedea cu fanii ei de peste ocean. Artista de muzică populară a ales să plece singură, însă abia așteaptă să se întoarcă la micuțul ei, Iair.

Vlăduța Lupău a devenit pentru prima dată mămică, în urmă cu câteva luni, însă acest lucru nu a făcut-o să își neglijeze cariera profesională. Ajutorul artistei este chiar soțul ei, Adi Rus care a rămas acasă să aibă grijă de micuțul Iair. Pentru că se poate baza pe partenerul ei de viață, Vlăduța Lupău și-a lăsat și de această dată fiul cu soțul său.

Cu toate acestea, artista s-a arătat îngrijorată de faptul că nu își va vedea băiețelul atât de mult timp, însă Adi Rus i-a transmis că cel mic este pe mâini bune.

Citește și:

„Ș-am plecat… departe! Inima mea e ?/❤️”, a scris vedeta pe Instagram

Răspunsul lui Adi Rus nu a întârziat să apară, astfel că fotbalistul a încercat să o liniștească: „E cu tati, deci e pe mâini bune”.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.