Setari Cookie-uri

Gigi Becali, detalii emoționante despre familie. Cum se înțelege afaceristul cu mama sa?

Gigi Becali a vorbit despre relația frumoasă pe care o are cu cea care i-a dat viață.

Gigi Becali este un familist convins, iar relația pe care o are cu cei dragi lui este una specială. Recent, afaceristul a vorbit despre mama sa și cum se înțelege cu cea care i-a dat viață. Deși a recunoscut că îl cicălește și îl ceartă în fiecare zi, Gigi Becali simte iubirea pe care mama lui i-o poartă.

Mai mult, mama lui Gigi Becali se trezește în fiecare dimineață înaintea lui pentru a-i face ceaiul. Afaceristul o prețuiește pe cea care i-a dat viață și spune că dragostea de mamă durează o viață întreagă și dincolo de ea.

„Aoleu, vai de capul meu! Mă ceartă în fiecare zi! Orice, nu-i bine, nu-i place nimic! Dragostea mamei e până la 200 de ani, ea mă așteaptă în fiecare zi cu ceai. Mă trezesc la 6 și mă trezesc cu ceaiul făcut. Dau eu găsesc ceaiul, asta înseamnă că ea se trezește la 5. Vă dați seama ce însemană dragostea mamei? Mă cicălește, mă înnebunește!”, a declarat Gigi Becali, pentru spynews.ro.

Citește și:

Cel mai mare vis al lui Gigi Becali

Cea mai mare dorință a lui Gigi Becali este să se retragă la mănăstire. Afaceristul speră ca peste 10 ani să se călugărească, chiar dacă mama și soția lui nu sunt de acord cu decizia luată.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, spunea Gigi Becali, acum ceva timp.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.