Setari Cookie-uri

40 de piese muzicale realizate în doar trei zile la Musicalling

Musicalling București - tabăra de creație muzicală - a reunit peste 40 de artiști (producatori, songwriteri, interpreți) de la Forward Agency, Mattman, HaHaHa Production, Roton Music. Talentații muzicieni au compus în trei zile 40 de piese originale. 

Sesiunile de creație muzicală de la începutul lunii noiembrie din studiourile Green Tree Records și Mattman Studios au produs 40 de piese originale. Audiate în cadrul unui eveniment special - Listening Party - desfășurat la finalul taberei, piesele au fost apreciate de personalități ale industriei muzicale românești și de oameni de radio.

„Musicalling este a patra tabără de creație muzicală organizată de echipa noastră în 2022. Pentru Roton Music este important să se implice și să asigure cadrul pentru ca zeci de artiști cunoscuți să creeze muzică de calitate. Am trăit alături de toți cei prezenți momente intense pe parcursul celor trei zile și ne-am implicat pe deplin pentru a crea contextul ca artiștii să-și poată da frâu liber inspirației. La Listening Party, cele 40 de piese au fost o revelație pentru toți cei prezenți. Avem acum un repertoriu bogat din care să alegem hiturile anului 2023”, ne-a transmis Cătălin Muraru - coordonatorul Musicalling și co-fondator Roton Music.

Citește și:

Fly Project, Manuel Riva, Matteo, Alexandra Stan, Bitză, Andrei Bănuță, Jean Gavril, Misha Miller, Amedeo, Dara, Tobi Ibitoye, Gabi Bagu, Serena, Dael Damsa sunt doar câțiva dintre artiștii din cadrul Musicalling din noiembrie, de la București.

De la eveniment nu au lipsit nici artiștii internaționali, precum Rawdolff, muzician din Franța, cât și conaționalul său, producătorul Heaven Sam, care a lucrat cu nume, precum Booba, MHD, Afro B, Aya Nakamura, Naza, Keblack și mulți alții.

De-a lungul carierei, artiștii prezenți la Musicalling București au lansat adevărate hituri care s-au aflat în topuri importante: „Musica”, „Mhm Mhm”, „Panama”, „Mr. Saxobeat”, „Vorbește vinul”, „Spune-i Mama”, „Ultimul val”, „Smoke Me”, „Ard Tot”, „Mii de ori”, „BTCHS”, „Nebunia Ta”, „Nu Ești Tu”, „Safari”, „Lose You” și „Blesse”.

Citește și:

De asemenea, pentru că nicio piesă nu poate ieși din studio fără să fie lucrată de un producător, Musicalling a reușit să aducă împreună un număr important de producători, care au lansat, de-a lungul timpului, piese care au rezonat în industrie. Printre acești producători s-au numărat Costin Bodea, Andy Horjea, Dragoș Vasilache, Răzvan Matache, Manuel Riva, Johnnymadethis, Alex Bolero, Heaven Sam, Pavlo.

Impactul acestor producători în industrie este unul evident, având în vedere hiturile la care au lucrat, de-a lungul timpului. Dintre acestea, amintim: „Condimente”, „Nu știi tu sa fii bărbat”, „Iubirea schimbă tot”, „Vara nu dorm”, „Inima Mea”, „Chupapi”, „What Mama Said”, „Copacul”, „Lorelei”, „Overdose” și multe altele.

Citește și:

„Studiourile Mattman Music sunt deschise mereu pentru toți oamenii talentați care își doresc să își urmeze visul. Mă bucur că avem ocazia să participăm și să organizăm taberele muzicale pentru diferiți artiști deja lansați sau care sunt abia la început de drum. De-a lungul timpului, am încercat să fac din Mattman o familie, iar acum pot spune cu adevărat că Mattman Family este un vis devenit realitate”, a spus Matteo, fondator Mattman Music și cel care a gazduit Musicalling in studioul lui.

Piesele compuse în cadrul Musicalling București vor fi lansate în lunile următoare și de ele vă veți bucura ascultându-le la radio.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.