Setari Cookie-uri

Pe Theo Rose o știe o țară întreagă, dar și sora ei este în lumea artistică! Cine este și cu ce se ocupă Raluca Diaconu?

Raluca Diaconu are 36 de ani și este sora mai mare a lui Theo Rose. Ea activează tot în domeniul artistic și muncește foarte mult, la fel ca sora sa.

Raluca Diaconu este sora mai mare a lui Theo Rose și iubește muzica, la fel de mult ca sora sa. Tânăra în vârstă de 36 de ani este interpretă de muzică populară, realizatoare și prezentatoare de emisiuni la Favorit TV și Național FM.

Sora mai mare a lui Theo Rose lucrează de 8 ani în televiziune și este foarte mândră de parcursul ei profesional. Ea visa de mică să aibă cariera pe care o are astăzi, astfel că își amintește cu mult drag cum a fost începutul în media. Raluca Diaconu a crezut în steaua ei norocoasă, iar dorințele i s-au îndeplinit, după ce a luat casting-ul pentru emisiunea de la Favorit TV.

„Îmi amintesc perfect zilele de casting. Ştiu că au fost peste 40 de concurenţi, erau şi alţi interpreţi de muzică populară, erau fete frumoase, erau şi alţi oameni care mai făcuseră televiziune, dar a fost şansa mea! M-am dus fără aşteptări, am fost aproape relaxată şi astfel a început o poveste pe care o visasem din copilărie. A fost o perioadă de debut foarte intensă pentru mine, cu multă muncă.

Citește și:

Dar au fost oameni care au crezut în mine, în talentul meu, oameni de la care am învăţat televiziune şi cărora le sunt recunoscătoare. Diferit a fost debutul în radio. A fost doar o tranziţie, iar azi fac şi televiziune, şi radio, pe lângă muzică”, a povestit sora lui Theo Rose, potrivit click.ro.

În ceea ce privește relația cu sora ei, Raluca Diaconu spune că se întâlnesc destul de rar, pentru că amândouă muncesc foarte mult. Ele ai avut câteva dueturi, scrise chiar de către Raluca.

„Avem drumuri diferite şi nu forţăm nimic, nici în relaţia noastră, nici în zona profesională. Dacă Dumnezeu vrea, vom mai cânta împreună. Eu am scris câteva dintre duetele noastre, ele sunt pe YouTube. Aşa am simţit atunci! Când vom avea noutăţi împreună, le vom anunţa!”, a mai explicat Raluca Diaconu.

Citește și:

Pentru a o avea pe sora sa aproape, Theo Rose i-a făcut Ralucăi cadou o vacanță în Thailanda. Cele două au petrecut timp de calitate împreună, dar s-au și odihnit.

„Ne vedem rar, programul nostru este foarte plin şi suntem foarte muncitoare. Însa anul acesta am fost într-o vacanţă împreună, în Thailanda. A fost cadou de ziua mea din partea ei! O vacanţă spectaculoasă, cu experienţe frumoase, în care ne-am şi odihnit foarte mult!”, a mai spus Raluca Diaconu, pentru sursa citată mai sus.

Pentru că se apropie Sărbătorile, Raluca Diaconu se gândește la revederea cu familia sa și spune că zilele de Crăciun sunt speciale pentru că vor fi cu toții la aceeași masă. Mai mult, ea are un obicei în acele zile de Sărbătoare, și anume merge la colindat împreună cu un ansamblu de copii.

Citește și:

„Crăciunul îl petrec de obicei cu familia, la Izvoarele. Este una dintre puţinele ocazii când ne strângem toţi fraţii acasă. Fratele nostru s-a căsătorit anul acesta, familia se măreşte şi este frumos.

În plus, eu am activităţi în Prahova, alături de elevii mei de la cele două centre culturale din Vălenii de Munte şi din Izvoarele, de care mă leagă colaborări trainice; mergem la colindat, susţinem spectacole de colinde, iar asta intensifică atmosfera de sărbători. Astfel, reuşesc să simt mai intens şi să mă conectez şi mai bine cu esenţa sărbătorilor de iarnă”, a încheiat ea.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.