Setari Cookie-uri

Fotografii de colecție cu Andreea Esca, de pe vremea când își făcea debutul în televiziune. Cât de mult s-a schimbat vedeta?

Andreea Esca a postat o serie de fotografii de colecție, de pe vremea când se afla la începutul carierei sale în televiziune.

Andreea Esca a postat ieri câteva fotografii de colecție de la începuturile sale în televiziune. Imagile au fost făcute în urmă cu 30 de ani, de la prima delegație a prezentatoarei de știri. Cu același zâmbet pe buze, Andreea Esca este, totuși, schimbată, iar look-ul său a suferit transformări de-a lungul anilor.

Dacă acum 30 de ani vedeta purta părul ondulat, în culoarea sa naturală și ceva mai lung, acum, Andreea Esca este vopsită blondă și de curând a început să își lase părul să crească, după ce a avut ani de zile aceeași tunsoare.

Imaginile sunt din 1992, de când Andreea Esca lucra la televiziunea locală SOTI și se afla în prima delegație în afara României.

„De ziua mondială a televiziunii vă las aici niște fotografii din prima mea delegație:) “peste hotare”! SOTI, 1992 ❤️ #viata #mea”, a scris Andreea Esca, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare tv și a mărturisit că și acum 30 de ani îi plăcea la fel de mult jurnalismul. Cu timpul, ea a învățat cum să facă față situaților neprevăzute, iar acum este cea mai urmărită și apreciată prezentatoare de știri din România.

„Și atunci îmi plăcea la fel de mult. Cred că între timp s-a acumulat experiență și mi se pare mai ușor să trec peste momente pe care le considerăm mai dificile sau vreo problemă tehnică, lucruri din astea concrete. Cred că încet, încet înveți să faci în așa fel încât să nu se observe absolut nimic în fața telespectatorilor.

Cred că toți acești ani te fac mai bun și mai sigur pe tine. Eu nu știu dacă sunt impulsivă, nu sunt nici cea mai calmă persoană, dar cred că nu există o rețetă, simți într-un anume moment ce trebuie să faci. Sunt instinctuală”., a declarat Andreea Esca, pentru libertatea.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.