Setari Cookie-uri

Care este adevăratul motiv al divorțului dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu? Diferența de vârstă și-a spus cuvântul?

Divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a luat pe toată lumea prin surprindere, iar gurile rele vorbesc despre diferența mare de vârstă dintre cei doi.

Nimeni nu se aștepta ca Alina Sorescu și Alexandru Ciucu să divorțeze, chiar dacă existau zvonuri de câțiva ani cu privire la separarea celor doi. După 12 ani de căsnicie, timp în care și-au construit o familie frumoasă, alături de fiicele lor, Carolina și Raisa, artista și omul de afaceri au ajuns în punctul de a-și spune "Adio!".

Alexandru Ciucu a avut întotdeauna cuvinte de laudă față de mama fetelor sale și, la început de drum, o vedea ca fiind femeia vieții sale. Totuși, un lucru îl îngrijora în ceea ce privește viitorul relației sale, și anume diferența de vârstă considerabilă dintre el și Alina Sorescu.

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații.

Citește și:

Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, dar și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, povestea Alexandru Ciucu la începutul mariajului, potrivit cancan.ro

Fetele Alinei Sorescu, interdicție primită de la tatăl lor

Alina Sorescu are mare succes cu trupa sa de copii, în care sunt înscrise și Carolina și Raisa. Recent, artista a susținut un concert la Sala Palatului, acolo unde copiii talentați ai Alinei au fost în centrul atenției. Din păcate, Raisa și Carolina nu au putut cânta pe scenă, din cauza faptului că tatăl lor nu le lasă să participe la astfel de activități.

Citește și:

”Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate”, a declarat, pentru PlayTech, o persoană din apropierea celor doi încă soți.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.