Setari Cookie-uri

Laurențiu Reghecampf a fost acuzat de furt de către Anamaria Prodan. Ce decizie au luat polițiștii în acest caz

Laurențiu Reghecampf a fost acuzat de furt de către Anamaria Prodan, în urmă cu mai bine de un an.

Impresara a declarat că fostul ei partener de viață ar fi sustras, fără a primi un acord din partea sa, peste un milion de euro și bijuterii de sute de mii de euro. Iată care a fost decizia oamenilor legii în acest caz.

Ce s-a întâmplat cu dosarul de furt întocmit pe numele lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial, dar se pare că situația complicată dintre ei nu a ajuns la final. În urmă cu aproximativ un an, ea și-a acuzat fostul soț de faptul că i-ar fi furat un milion de euro, dar și alte obiecte de valoare din casă, fără a-i cere permisiunea sau fără a bănui măcar că antrenorul a îndrăznit să procedeze în felul acesta, mai ales că a avut încredere oarbă în el, după cum chiar vedeta a declarat la un moment dat.

Citește și:

Dându-și seama de ceea ce s-a petrecut chiar sub nasul său, Anamaria Prodan i-a făcut partenerului de viață al Corinei Caciuc o plângere penală în acest sens. Pe lângă banii pe care i-a scos din cont, acesta i-ar fi furat două ceasuri ale cărora valoare se ridica la 157.000 de euro, dar și mai multe bijuterii în valoare de 400.000 de euro. Polițiștilor le-a luat un an să analizeze acest dosar și luat, în sfârșit, o decizie și anume aceea de a-l clasa.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.